- Adım
- kadircan
- Cihazım
- mi note 10 lite
- Konular
- 1
Daha önce açilmiş konulara da baktım.
Cidden kafam leyla oldu, en son para verip birine yaptıracağım çıldırma noktasındayım.
Bilmeden otomatik güncelleme yaptim fastbootta takildi logoda, yapmamam lazımmış..
Açmak için Yaptığım işlemler şu :
forum.miuiturkiye.net
bunu yükledim, tepki vermedi telefon otomatik fastboot açip res atıyor fastboot logosunda takılı kalıyor
sonra şunu denedim:
forum.miuiturkiye.net
bunu yükledim pcye, fakat yine sonuç alamadım. fastboot logosunda takılı kalıyor telefon...
Cidden kafam leyla oldu, en son para verip birine yaptıracağım çıldırma noktasındayım.
Bilmeden otomatik güncelleme yaptim fastbootta takildi logoda, yapmamam lazımmış..
Açmak için Yaptığım işlemler şu :
Uygulama - vbmeta Yükleme Aracı - Tüm Cihazlar
vbmeta YÜKLEMEK ARTIK DAHA KOLAY :) Tüm cihazlar ile uyumludur. Mi 9SE, Mi 9T, Mi 8SE, Note 10 Lite için test edildi. vbmeta nedir, neden yüklenir? Cevap: TWRP'den rom yükleme sonrası Fastboot'a düşerseniz ve TWRP açılmaz ise kurmanız gereken bir imaj dosyası. İNDİRME BAĞLANTISI Yandex Disk...
forum.miuiturkiye.net
sonra şunu denedim:
Rehber - Bilgisayar Twrp'yi/Telefonu Görmüyorsa Yapılacaklar...
Bir çok kullanıcı rom yükleme esansında bu durum ile karşılaşıyor ve bu durumun çözüm yollarını tek başlık altında toplamak istedim. Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın. 1) Öncelikle PC' ye gerekli olan driver'ların kurulması gerekiyor ve kurulum sonrası PC'yi kapatıp açalım...
forum.miuiturkiye.net
bunu yükledim pcye, fakat yine sonuç alamadım. fastboot logosunda takılı kalıyor telefon...