hocam androıd cıhaz dıyorsa aynı yolu deneyerek yanı suruculere goz atın dıyın ordabn adb devicesi secın olucak aynısı bendede oldudenemiştim hocam bir türlü olduramadım xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sanırım wın 11 den kaynaklı bir sorun sımdı wın 10 bi cıhaz buldum orda üstünde ünlem olacak şekilde andoid cıhaz olarak gordu drıverları kurup bakıcam
hocam androıd cıhaz dıyorsa aynı yolu deneyerek yanı suruculere goz atın dıyın ordabn adb devicesi secın olucak aynısı bendede oldu
Benim dediğim sekildemi yaptınız yoksa farklı yöntemlemi hocamyaptım hocam çok teşekkürler temiz bi wın 10 pc vardı onda su an eu rom kurulumu yapıyorum. win 11 biraz sıkıntılıymış sanırım
Hocam direkt sürücüyü otomatik buldu zaten onu yapmaya gerek kalmadı yine de ilginiz için teşekkür ederimBenim dediğim sekildemi yaptınız yoksa farklı yöntemlemi hocam
bu driver sıkıntısı win11 ile basladı eskı wındowslarda boyle olmuyordu guvenlık amaclı falan galıbaBende win11 kullanıyorum. Bu tür durumlarda IObit Driver Booster Pro kuruyorum ve tara diyorum. Tabi telefonunuz bilgisayara bağlı olmalı. Android şeklinde driveri bulup kuruyor ve hiç sorun olmuyor. Manuel ile uğraşmak yerine kurulması gereken programları kurup sürekli kopma vs durumlarda bu şekilde kurulum yaparsanız sorun yaşamazsınız. Kopma olayı bir de kablodan oluyor. Kurulum aşamasında kablo bağlantısı kesilirse brick olma ihtimali de var. Otg kablo ile USB den veya destekliyorsa kart ile kurulum daha güvenilir. Ama mecbur fastbottan kuracaksanız ve kopma varsa risk almayın iyi bir kablo alın.