Soru Fastbootta pc telefonu görmüyor

mhmtalicr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
evet hocam wın 10 cıhazda gordu wın 11 :///

baran452440

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
93
denemiştim hocam bir türlü olduramadım xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sanırım wın 11 den kaynaklı bir sorun sımdı wın 10 bi cıhaz buldum orda üstünde ünlem olacak şekilde andoid cıhaz olarak gordu drıverları kurup bakıcam
hocam androıd cıhaz dıyorsa aynı yolu deneyerek yanı suruculere goz atın dıyın ordabn adb devicesi secın olucak aynısı bendede oldu

mhmtalicr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
yaptım hocam çok teşekkürler temiz bi wın 10 pc vardı onda su an eu rom kurulumu yapıyorum. win 11 biraz sıkıntılıymış sanırım
hocam androıd cıhaz dıyorsa aynı yolu deneyerek yanı suruculere goz atın dıyın ordabn adb devicesi secın olucak aynısı bendede oldu

baran452440

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
93
yaptım hocam çok teşekkürler temiz bi wın 10 pc vardı onda su an eu rom kurulumu yapıyorum. win 11 biraz sıkıntılıymış sanırım
Benim dediğim sekildemi yaptınız yoksa farklı yöntemlemi hocam

baran452440

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
93
hatta ben bu mevzu ıcın vıdeolu anlatım yapmıstım :D unutmusum sımdı gordum

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

grdlsv40

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
3
Bende win11 kullanıyorum. Bu tür durumlarda IObit Driver Booster Pro kuruyorum ve tara diyorum. Tabi telefonunuz bilgisayara bağlı olmalı. Android şeklinde driveri bulup kuruyor ve hiç sorun olmuyor. Manuel ile uğraşmak yerine kurulması gereken programları kurup sürekli kopma vs durumlarda bu şekilde kurulum yaparsanız sorun yaşamazsınız. Kopma olayı bir de kablodan oluyor. Kurulum aşamasında kablo bağlantısı kesilirse brick olma ihtimali de var. Otg kablo ile USB den veya destekliyorsa kart ile kurulum daha güvenilir. Ama mecbur fastbottan kuracaksanız ve kopma varsa risk almayın iyi bir kablo alın.

baran452440

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
93
bu
Bende win11 kullanıyorum. Bu tür durumlarda IObit Driver Booster Pro kuruyorum ve tara diyorum. Tabi telefonunuz bilgisayara bağlı olmalı. Android şeklinde driveri bulup kuruyor ve hiç sorun olmuyor. Manuel ile uğraşmak yerine kurulması gereken programları kurup sürekli kopma vs durumlarda bu şekilde kurulum yaparsanız sorun yaşamazsınız. Kopma olayı bir de kablodan oluyor. Kurulum aşamasında kablo bağlantısı kesilirse brick olma ihtimali de var. Otg kablo ile USB den veya destekliyorsa kart ile kurulum daha güvenilir. Ama mecbur fastbottan kuracaksanız ve kopma varsa risk almayın iyi bir kablo alın.
bu driver sıkıntısı win11 ile basladı eskı wındowslarda boyle olmuyordu guvenlık amaclı falan galıba

Üst Alt