Yardım Fastbootta kaldım twrp yüklerken..

• Konbuyu başlatan smayt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 1K

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Arkadaşlar merhaba,

Tek tuşla twrp yükleme yaptım twrp girdim tamamen sıfırlama yaptım temiz kurulum olsun diye format data vs yapıp çıktım reboot dedim fastbootda kaldı tekrar tektuşla yükleme yaptığımda succesful yazıp direk resetleyip fastboota giriyor tekrar acilen düzeltmem lazım telefonum yok ne yapmalıyım

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Öncelikle mi flash tool u indirin daha sonra indirdiğiniz tgz uzantılı dosyaya ters tıklayıp arşivden çıkarın eğer tek bir dosya halinde çıkarsa onuda tekrar arşivden çıkarın 6 7 dosya halinde çıkmışsa sorun yoktur daha sonra en önemli kısım sağ alt köşede clear all seçeneğinin işaretli olması dosyaların kayıtlı olduğu dizini programda seçip telefonu bağlayıp flash düğmesine basın 3 dakika sürer kendi kendine yeniden başlatır sistem.
Clear all işaretli olacak doğru mu hocam

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Arkadaşlar merhaba,

Tek tuşla twrp yükleme yaptım twrp girdim tamamen sıfırlama yaptım temiz kurulum olsun diye format data vs yapıp çıktım reboot dedim fastbootda kaldı tekrar tektuşla yükleme yaptığımda succesful yazıp direk resetleyip fastboota giriyor tekrar acilen düzeltmem lazım telefonum yok ne yapmalıyım
Hocam format datayi global romdan custom roma geçerken kullanıyoruz. Format data yaptıktan sonra telefona yeniden başlat derseniz açamazsiniz ancak recovery modda yeniden başlatıp farklı rom yükleyebilirsin. Ön bilgi olsun diye yazdım. Sorunu cozebildiniz mi

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Hocam format datayi global romdan custom roma geçerken kullanıyoruz. Format data yaptıktan sonra telefona yeniden başlat derseniz açamazsiniz ancak recovery modda yeniden başlatıp farklı rom yükleyebilirsin. Ön bilgi olsun diye yazdım. Sorunu cozebildiniz mi

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burak hocam sağolsun hallettimde işin garip tarafı custom rom a geçecektim format data yaptığımda mtp den dosya gönderemiyorum bilgisayardan? Normalde olmaması lazım sıfırlayınca twrpden pc den rom dosyası atamıyorum yada herhangi birşey kopyalamıyor ancak sıfırlamazsam twrpden herşeyi kopyalayabiliyorum

Oyla:

yasefdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasef
Cihazım
xiaomi mi 8 se
Konular
0
Öncelikle mi flash tool u indirin daha sonra indirdiğiniz tgz uzantılı dosyaya ters tıklayıp arşivden çıkarın eğer tek bir dosya halinde çıkarsa onuda tekrar arşivden çıkarın 6 7 dosya halinde çıkmışsa sorun yoktur daha sonra en önemli kısım sağ alt köşede clear all seçeneğinin işaretli olması dosyaların kayıtlı olduğu dizini programda seçip telefonu bağlayıp flash düğmesine basın 3 dakika sürer kendi kendine yeniden başlatır sistem.
Ayni islemleri kendi dosyalsriyls mi 8 se icin yaptim ancak 3dk falan surmedi 3800 s. Oldu hala bekliyorum normal değil dimi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-17-00-42-23.png
    Screenshot_2020-02-17-00-42-23.png
    219,6 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım