Yardım Fastbootta kaldım twrp yüklerken..

• Konbuyu başlatan smayt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 1K

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Arkadaşlar merhaba,

Tek tuşla twrp yükleme yaptım twrp girdim tamamen sıfırlama yaptım temiz kurulum olsun diye format data vs yapıp çıktım reboot dedim fastbootda kaldı tekrar tektuşla yükleme yaptığımda succesful yazıp direk resetleyip fastboota giriyor tekrar acilen düzeltmem lazım telefonum yok ne yapmalıyım

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Bootloader kilidin açık olması sorun aksine daha iyi bir şeydir. Telefon modeliniz nedir?
Mi 9 bootloader kilidini açtım unlocked yazdı buna istinaden twrp tek tuş ile yükledim 41 sürümüne güncelledim reboot dedim fastboot a attı kaldı böyle

Oyla:

burakby

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi9 SE
Konular
10
Mi 9 bootloader kilidini açtım unlocked yazdı buna istinaden twrp tek tuş ile yükledim 41 sürümüne güncelledim reboot dedim fastboot a attı kaldı böyle
Dediğim gibi cihaz soft brick olmuş rom atmanız gerek twrp vs kurulmaz cihaza çünkü yazılım uçmuş. İnternetten fastboot rom indirip mi flash tool ile flashlamanız gerekir. Tecrübrniz yoksa sitede rehber var. Yanlış bişi yapmayasınız

Oyla:

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Dediğim gibi cihaz soft brick olmuş rom atmanız gerek twrp vs kurulmaz cihaza çünkü yazılım uçmuş. İnternetten fastboot rom indirip mi flash tool ile flashlamanız gerekir. Tecrübrniz yoksa sitede rehber var. Yanlış bişi yapmayasınız
Hocam rehber link verir misiniz fastboot rom buldum indiriyorum şimdi yanlış iş yapıp cihazı uçurmayayım biliyorumda tam bilmyorum açıkcası mi flash da indirdim

Oyla:

burakby

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi9 SE
Konular
10
Hocam rehber link verir misiniz birde 10.2.30.0 vardı cihazda en son bunun fastboot romu nerden bulacagim en.miui sitesinde düz recovery rom var malum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Hocam buldum bunu tam teşekkür ederim yinede çok sağolun ama bunu nasıl flaşlayacağım rehberi bulamadım saygılarımla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fastboot rom flaşlama rehberi bulsam işi halledecdğimde

Oyla:

burakby

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi9 SE
Konular
10
Hocam buldum bunu tam teşekkür ederim yinede çok sağolun ama bunu nasıl flaşlayacağım rehberi bulamadım saygılarımla
Öncelikle mi flash tool u indirin daha sonra indirdiğiniz tgz uzantılı dosyaya ters tıklayıp arşivden çıkarın eğer tek bir dosya halinde çıkarsa onuda tekrar arşivden çıkarın 6 7 dosya halinde çıkmışsa sorun yoktur daha sonra en önemli kısım sağ alt köşede clear all seçeneğinin işaretli olması dosyaların kayıtlı olduğu dizini programda seçip telefonu bağlayıp flash düğmesine basın 3 dakika sürer kendi kendine yeniden başlatır sistem.

Oyla:
Üst Alt