Yardım FASTBOOTta kaldım.Telefonu fastboot ile miflashtan rom flashlanmıyor

lozemi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
mi 5
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Rom
Telefon Modeli
Mi 9 SE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonu fastboot ile miflashtan rom flashlanmıyor.Refresh yazınca mi logosu çıkıyor telefonun sol üstünde bir tuşa basın şeklinde ingilizce yazıyor fastboota geri giriyor.Mi flash toolda "mismatching image and device" hatası veriyor

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Benzer sorunu yaşayan ve çözülen, bu konuya bir bakın isterseniz.

Oyla:

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
Telefonu fastboot ile miflashtan rom flashlanmıyor.Refresh yazınca mi logosu çıkıyor telefonun sol üstünde bir tuşa basın şeklinde ingilizce yazıyor fastboota geri giriyor.Mi flash toolda "mismatching image and device" hatası veriyor
hocam ben bugün hiçbir program kullanmadan stok rom flashladım nasıl yaptığımı söyliym ama cihaz unlock değilse olmayabilir bilmiyorum. Burdan telefonun modelini seçip zip halindeki stok romu indirin sonra bi klasöre çıkar diyin adb dosyalarınız yoksa eğer burdan indirip klasöre çıkarıp içindeki şu dosyaları kopyalayıp "adb, AdbWinApi.dll, AdbWinUsbApi.dll, fastboot" çıkardığınız rom klasörünün içine atın sonra C:\Windows\system32 klasörü içindeki cmd dosyasınıda kopyalayıp rom klasörüne atın bu dediğim bütün dosyaları rom klasörüne attıysanız telefonu fastboot moda alıp pcye bağlayın ve o rom klasörünün içinde flash_all dosyasını çift tıklayıp başlatın rom yüklenecektir bende 5-6 dk. sürdü en son press any key gibi bir yazı çıktığında bitmiş demektir entera bastığınızda cmd kapanır bu kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bu dediklerimi yapmadan önce cihazınıza hard reset attıktan sonra yapmanızı öneririm gerekli tuş kombinasyonlarını telefonun modeline göre youtubeda bulabilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt