Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımFASTBOOTta kaldım.Telefonu fastboot ile miflashtan rom flashlanmıyor
Telefonu fastboot ile miflashtan rom flashlanmıyor.Refresh yazınca mi logosu çıkıyor telefonun sol üstünde bir tuşa basın şeklinde ingilizce yazıyor fastboota geri giriyor.Mi flash toolda "mismatching image and device" hatası veriyor
Mix 2s cihazım var. En son çıkan global romu mi flash ile kurmak istedim bunun için son sürüm mi flash kurdum ama cihazı görmedi. Daha sonra 64 bit olanı kurdum orda tüm driverlerı kendisi kurdu ama yine cihazı görmedi. Bende daha sonra adb fastboot driverını kendim kurdum ve öyle denediğim de...
Telefonu fastboot ile miflashtan rom flashlanmıyor.Refresh yazınca mi logosu çıkıyor telefonun sol üstünde bir tuşa basın şeklinde ingilizce yazıyor fastboota geri giriyor.Mi flash toolda "mismatching image and device" hatası veriyor
hocam ben bugün hiçbir program kullanmadan stok rom flashladım nasıl yaptığımı söyliym ama cihaz unlock değilse olmayabilir bilmiyorum. Burdan
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
telefonun modelini seçip zip halindeki stok romu indirin sonra bi klasöre çıkar diyin adb dosyalarınız yoksa eğer
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
burdan indirip klasöre çıkarıp içindeki şu dosyaları kopyalayıp "adb, AdbWinApi.dll, AdbWinUsbApi.dll, fastboot" çıkardığınız rom klasörünün içine atın sonra C:\Windows\system32 klasörü içindeki cmd dosyasınıda kopyalayıp rom klasörüne atın bu dediğim bütün dosyaları rom klasörüne attıysanız telefonu fastboot moda alıp pcye bağlayın ve o rom klasörünün içinde flash_all dosyasını çift tıklayıp başlatın rom yüklenecektir bende 5-6 dk. sürdü en son press any key gibi bir yazı çıktığında bitmiş demektir entera bastığınızda cmd kapanır bu kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada bu dediklerimi yapmadan önce cihazınıza hard reset attıktan sonra yapmanızı öneririm gerekli tuş kombinasyonlarını telefonun modeline göre youtubeda bulabilirsiniz