Yardım Fastbootta kaldim rom silindi

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cihaz fastbootta kaldi icinde herhangi bir data yok pcde dosya aktarimi yapamiyorum disk gozukmuyor miflashtan rom kurulumu yapamiyorum timeout hatasi veriyor yardim

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
Oyla:

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
düzelmedi bu sefer 5 tane oldu yine hepsinde ünlem var
O driver sorununu çözdüğün an yapacaksın bu işi ama bu ana kadar bilgisayar telefonla hiç iletişime geçmemiş rom yükledim demişssin o nasıl oldu şaşırtıcı

Oyla:

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
O driver sorununu çözdüğün an yapacaksın bu işi ama bu ana kadar bilgisayar telefonla hiç iletişime geçmemiş rom yükledim demişssin o nasıl oldu şaşırtıcı
ben ilk basta twrp yuklemeye calisip cihaza wipe islemi yapmistim cihaz fastbook ekraninda kalmisti uc dort saat ugrasip xiaomitoolv2 diye bi uygulama buldum oradan brickten kurtardim onun oncesinde basarili rom atamadım hic bu cihaza crclist ve timeout hatasi veriyodu miflashta cihazin internal storageini pcde goremedigim icin twrp falan da kuramiyorum telefoncuya gidicem birazdan

Oyla:

tamer18

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
boyle gozukuyor
Android adb intarface hangisi telefonuna aitse onun driverini manuel olarak pc ye göster

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Videoyun 1.20dk sonra izle nasıl yapıldığını anlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben ilk basta twrp yuklemeye calisip cihaza wipe islemi yapmistim cihaz fastbook ekraninda kalmisti uc dort saat ugrasip xiaomitoolv2 diye bi uygulama buldum oradan brickten kurtardim onun oncesinde basarili rom atamadım hic bu cihaza crclist ve timeout hatasi veriyodu miflashta cihazin internal storageini pcde goremedigim icin twrp falan da kuramiyorum telefoncuya gidicem birazdan
Her işlemde aygıt yöneticisinden driver kontrolü yapmalısın. Twrp bu tarz işler yaparken cihaz twrp veya fast oot da kaldığında boot.img yükleyip cihazi kurtarirsiniz. Datanizda boş yere silinmez.
Not: telefon genelde 3 farklı modda 3 farklı driver kullanır bunları da öğrenmelisin.

Son düzenleme:
Oyla:

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
Android adb intarface hangisi telefonuna aitse onun driverini manuel olarak pc ye göster

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Videoyun 1.20dk sonra izle nasıl yapıldığını anlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her işlemde aygıt yöneticisinden driver kontrolü yapmalısın. Twrp bu tarz işler yaparken cihaz twrp veya fast oot da kaldığında boot.img yükleyip cihazi kurtarirsiniz. Datanizda boş yere silinmez.
Not: telefon genelde 3 farklı modda 3 farklı driver kullanır bunları da öğrenmelisin.
bu videodakileri yaptıktan sonra ne yapmam gerekiyor

Oyla:
Üst Alt