Yardım Fastbootta kaldim rom silindi

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cihaz fastbootta kaldi icinde herhangi bir data yok pcde dosya aktarimi yapamiyorum disk gozukmuyor miflashtan rom kurulumu yapamiyorum timeout hatasi veriyor yardim

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
Rom klasörünün içinde flash_all.bat olacak o cmd açar büyük Y yazıp enter'a basın romu öyle yükleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom klasörünün içinde flash_all.bat olacak o cmd açar büyük Y yazıp enter'a basın romu öyle yükleyin
Daha önce başıma geldi ben böyle çözdüm sizde böyle çözerseniz çözüldü diye geri dönüş yapın 🫡

Oyla:

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Daha önce başıma geldi ben böyle çözdüm sizde böyle çözerseniz çözüldü diye geri dönüş yapın 🫡
açtığım zaman hemen kapanıyor

Oyla:

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
Timeout hatasını 700s üzerinde zamanda mı verdi peki mi flashta

Mi flash altta flash all tikli şekilde hatayı alana kadar flashlayalım hatayı alınca usbden cihazı ayıralım sonra telefonu güç ve ses açma tuşlarıyla açalım logo gelince elimizi çekelim gelen menüden ses tuşlarıyla wipe dataya gelip güç tuşuna basalım ardından reboot yapıp 4 7 dakika bekleyelim böylede çözdüm bir arkadaşımınkini

Oyla:

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
Timeout hatasını 700s üzerinde zamanda mı verdi peki mi flashta

Mi flash altta flash all tikli şekilde hatayı alana kadar flashlayalım hatayı alınca usbden cihazı ayıralım sonra telefonu güç ve ses açma tuşlarıyla açalım logo gelince elimizi çekelim gelen menüden ses tuşlarıyla wipe dataya gelip güç tuşuna basalım ardından reboot yapıp 4 7 dakika bekleyelim böylede çözdüm bir arkadaşımınkini
aynen 700 oluyor patliyor

Oyla:

tamer18

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
açtığım zaman hemen kapanıyor
minimal adb and fastboot un kurulu olduğu dizindeki 4 dosyayı(adb, fastboot ve 2 adet .dll uzantılı dosya) rom klasörüne atki fastboot komutu çalışsın. pc de kurulu değilse, internetten indirip kur dosyaları içinden çekersin. fastboot Rom kurulumu biraz uzun sürer ama cihazın düzelir.

Oyla:

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
minimal adb and fastboot un kurulu olduğu dizindeki 4 dosyayı(adb, fastboot ve 2 adet .dll uzantılı dosya) rom klasörüne atki fastboot komutu çalışsın. pc de kurulu değilse, internetten indirip kur dosyaları içinden çekersin. fastboot Rom kurulumu biraz uzun sürer ama cihazın düzelir.
xiaomitoolv2 kullanarak bricki duzelttim hocam ama istedigim romu kuramadim yarın sizin yazdiklarinizi deneyecegim

Oyla:

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
hocam dosyaları rom klasorünün içine attım ama yine de kapanıyor hemen flash_all.bat açtığım zaman

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Telefon fastboot ta pcye bağlı olarak çalıştırın.

700de zaman aşımı limitini kaldırmak için mi flash programında Configuration sekmesine tıklayıp CheckPoint alanını boş bırakın

Oyla:

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
Telefon fastboot ta pcye bağlı olarak çalıştırın.

700de zaman aşımı limitini kaldırmak için mi flash programında Configuration sekmesine tıklayıp CheckPoint alanını boş bırakın
boş bıraktım hiçbir yükleme yapmadan flash done yazdı yeşil oldu ama rom değişmedi

Oyla:
Üst Alt