Yardım Fastbootta bilgisayarın telefonu görmemesi

BayBliss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Note 10 s
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 13.0.6
Telefon Modeli
Redmi Note 10S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Öncelikle merhaba Kilit açma başvurusunda bulundum süreyi öğrenmek ve kilidi açmak için bilgisayara fastboot modda bağlayınca sürekli bağlı olan telefonu çıkarmışım gibi ses geliyor bilgisayardan ve mi flash unlock programı ile bilgisayar telefonu görmüyor rica etsem bilen varsa çözümünü söylerse sevinirim Endonezya sürümüne geciceğim telefon
Redmi Note 10S 13.0.6

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Öncelikle merhaba Kilit açma başvurusunda bulundum süreyi öğrenmek ve kilidi açmak için bilgisayara fastboot modda bağlayınca sürekli bağlı olan telefonu çıkarmışım gibi ses geliyor bilgisayardan ve mi flash unlock programı ile bilgisayar telefonu görmüyor rica etsem bilen varsa çözümünü söylerse sevinirim Endonezya sürümüne geciceğim telefon
Redmi Note 10S 13.0.6
sürücler eksik sizlerde onları yükleyin düzelir

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Redmi Note 10S 13.0.6
Pc' den aygıt yöneticisini açın, yukarıdan gizli aygıtları göstere tıklayın, orada adb, android gibi görünen sürücüleri kaldrın ve cihazı yeniden başlatın. Aşağıdaki linkten sürücüleri indirin ve kurulumunu yapın, işlemler bittiğinde cihazın geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açın ve pc ye bağlayın, farklı bir porta takın mümknse. Yeni sürücüleri yükleyecek ve cihaz görecektir.

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
NothingPhone 3a
Konular
5
Geçici olarak klavye mouse dışındaki pcye bağlı diğer usb cihazları çıkartın, yine yapıyorsa farklı usb girişinden deneyin. Benim ön usb portlarında da aynısını yapıyor ara sıra, masaüstü ise arkadakilerden değiştirerek deneyin. Yine sorun devam ediyorsa farklı kablo deneyin.

Oyla:

BayBliss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Note 10 s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürücler eksik sizlerde onları yükleyin düzelir

Pc' den aygıt yöneticisini açın, yukarıdan gizli aygıtları göstere tıklayın, orada adb, android gibi görünen sürücüleri kaldrın ve cihazı yeniden başlatın. Aşağıdaki linkten sürücüleri indirin ve kurulumunu yapın, işlemler bittiğinde cihazın geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açın ve pc ye bağlayın, farklı bir porta takın mümknse. Yeni sürücüleri yükleyecek ve cihaz görecektir.

Geçici olarak klavye mouse dışındaki pcye bağlı diğer usb cihazları çıkartın, yine yapıyorsa farklı usb girişinden deneyin. Benim ön usb portlarında da aynısını yapıyor ara sıra, masaüstü ise arkadakilerden değiştirerek deneyin. Yine sorun devam ediyorsa farklı kablo deneyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptım bilgisayar telefonu görüyor teşekürler ama busefer mi flash uygulamasında hata alıyorum romu seçerken couldnt find flash script hatası alıyotum

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptım bilgisayar telefonu görüyor teşekürler ama busefer mi flash uygulamasında hata alıyorum romu seçerken couldnt find flash script hatası alıyotum
Aşağıdaki konuyu incelemenizi rica ederim. Uygulama ile alakalı alınan hataların çözümleri orada mevcuttur.

Oyla:
Üst Alt