Yardım fastboot yanıp sönüyor

CruelFate

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi redmi 7
Konular
3
(öncelikle daha önce açtığım diğer 2 konuda verilen tavsiye ve yardımlar işe yaramadı o yüzden bana yardım etmeye çalışan arkadaşlar tekrar aynı şeyleri yazmasın) şimdi benim telefon fastbootta sıkıştı ve fastboot ekranı yanıp sönüyor ve bahsedilen çıkma kombinasyonu işe yaramıyor redmi ekranından sonra geri fastboota giriyor rom yüklemeyi denedim hatta hiç elimi kıpırdatmadan rom yüklememi sağlayan bir programı bile denedim ama hepsinde hata verdi nedeninin telefondaki fastbootun yanıp sönmesi olduğunu düşünüyorum çünkü her söndüğünde pc ile bağlantı kesiliyor bu flashlanırkende oluyor

CruelFate

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi redmi 7
Konular
3
Hocam romla alakalı değil tuşlarınız takılı kalmış diye düşünüyorum.Çözebildiniz mi sorunu
maalesef rom yaparken hata veriyor tuşu değiştirmem gerekirmi peki? veya bi tuşun tırnağının arasına bir şey şıkıştırmam yeterli olurmu? kağıt gibi

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
maalesef rom yaparken hata veriyor tuşu değiştirmem gerekirmi peki? veya bi tuşun tırnağının arasına bir şey şıkıştırmam yeterli olurmu? kağıt gibi
olabilir fakat edl modda oyle bir sorun yasamazsiniz cunku batarya sokuk olacaktir

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
Bunun için bir önerim yok hocam herhangi bir şekilde tuşu düzeltmeniz lazim

Oyla:
Üst Alt