- Adım
- Eray Filar
- Cihazım
- Redmi note 9 pr
- Konular
- 27
Kilidi niye açamıyor arkadaş bir açıklarmısın rica etsem. Cihaza daha imei atılmamış bootloader açılmaması için ne gibi bir gerekçen var?hocam dediğim gibi normal şartlarda kilidin kapanmamış olması lazım
buna istinaden adb ile son kez kontrol edersiniz
kapalı görünüyorsa ücretli desteğe başvurun hocam
geçmiş olsun hayırlı bayramlar
Teşekkür ederim yardımlarınız için hayırlı bayramlar
Twro rooot cihazda hala yüklü duruyo fakat twrp dosyaları görmüyor ve cihazıma daha IMEI atmadım orijinal IMEI ile açmak mümkün değil mi ?hocam muhtemelen cihazı kitle ve romu flashla seçeneğini seçtiniz
yetkili hesap olmadan açmanız mümkün değil diye biliyorum
elinizden geldiğince riskli işlerden kaçının ki muhtelemen twrp ve root cihazınızda yoktur
eu ile devam hocam can sıkmaya gerek yok
Ve cihazı indirdiğim fastboot rom içindeki Windows install with update seçeneği ile cmd üzerinden otomatik yükledim her hangi bir seçenek seçmedimhocam muhtemelen cihazı kitle ve romu flashla seçeneğini seçtiniz
yetkili hesap olmadan açmanız mümkün değil diye biliyorum
elinizden geldiğince riskli işlerden kaçının ki muhtelemen twrp ve root cihazınızda yoktur
eu ile devam hocam can sıkmaya gerek yok
twrp ve rootun durduğuna şaşırdım doğrusuTwro rooot cihazda hala yüklü duruyo fakat twrp dosyaları görmüyor ve cihazıma daha IMEI atmadım orijinal IMEI ile açmak mümkün değil mi ?
hocam bu mesajınıza istinaden cevaplıyorum bootloader kilidinin kapanmamış olması lazımVe cihazı indirdiğim fastboot rom içindeki Windows install with update seçeneği ile cmd üzerinden otomatik yükledim her hangi bir seçenek seçmedim
Cihazı zaten yeni kurdum sıfırlamak sorun olmazkonunun imei ile alakası yok hocam
kendi imkanlarınızla açamazsınız
twrp ve rootun durduğuna şaşırdım doğrusu
demekki kilitle ve flashla işleminde cihaz format yemiyormuş ben de yeni öğrendim sayenizde
twrp nin dosyaları görmesi için format data yapabilirsiniz ancak verileriniz gider ve root kalkar
anladığım kadarıyla cihaza repair işlem yaptıracaksınız
bunun için bl açılması lazım
forumda ücretli destek kısmına bir yazın isterseniz
Ayrıca cihaz çift simli
her simi 4 ay kullanabilirsiniz
4 ay biri 4 ay diğeri
yıl başı geldiğinde süre sıfırlanır diğerine takarsınız
pasaporta işletmek yerine kullanım süresini cüzi bir ücretle uzatma işlemi yapabilirsiniz (kesin bilgi sahibi değilim bu şekilde yapan duymuştum sadece)
Ustam kontrol ettim işaret çıkmıyorkonunun imei ile alakası yok hocam
kendi imkanlarınızla açamazsınız
twrp ve rootun durduğuna şaşırdım doğrusu
demekki kilitle ve flashla işleminde cihaz format yemiyormuş ben de yeni öğrendim sayenizde
twrp nin dosyaları görmesi için format data yapabilirsiniz ancak verileriniz gider ve root kalkar
anladığım kadarıyla cihaza repair işlem yaptıracaksınız
bunun için bl açılması lazım
forumda ücretli destek kısmına bir yazın isterseniz
Ayrıca cihaz çift simli
her simi 4 ay kullanabilirsiniz
4 ay biri 4 ay diğeri
yıl başı geldiğinde süre sıfırlanır diğerine takarsınız
pasaporta işletmek yerine kullanım süresini cüzi bir ücretle uzatma işlemi yapabilirsiniz (kesin bilgi sahibi değilim bu şekilde yapan duymuştum sadece)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu mesajınıza istinaden cevaplıyorum bootloader kilidinin kapanmamış olması lazım
kilidi bi kontrol edebilir misiniz?
Başlattım çıkmıyor maalesefhocam root dan dolayı kapalı gözüküyor telefonu yeniden başlatın kilit açık işareti çıkması lazım
Şuan elime bilgisayar yok hocam yarın kontrol edip dönüş sağlarımRehber - BL Kilidi (Bootloader) Açık veya Kapalı Kontrol Etme
Merhaba arkadaşlar forumda sıkça karşılaştığımız sorulardan biri "Bootloader Kilidi" açık olup olmadığı ve nasıl kontrol edebilirim şeklindedir. Şimdi sizlere 2 basit yöntem ile bunu nasıl öğreneceğimiz konusunda bilgi vereceğim. 1. Yöntem (Basit) * Telefonunuzu yeniden başlatın ve aşağıdaki...forum.miuiturkiye.net
hocam bu linkteki gibi kontrol edebilir misiniz?
Aşağıdaki mesajda tekrardan kilit açma işlemine yönlendirmiş arkadaş yanlış bilgi için kusura bakmayın yorum editlenmiştirŞuan elime bilgisayar yok hocam yarın kontrol edip dönüş sağlarım
Teşekkür ederim yardımlarınız için hayırlı bayramlarhocam dediğim gibi normal şartlarda kilidin kapanmamış olması lazım
buna istinaden adb ile son kez kontrol edersiniz
kapalı görünüyorsa ücretli desteğe başvurun hocam
geçmiş olsun hayırlı bayramlar