Mi flashı açıp refresh i tıklayınca telefonu goruTelefonun bootloader kilidi acikmi hocam
açık critical mı ne diyordu onu da açtım
[/QUOTE
Mi flashı açıp refresh i tıklayınca telefonu goruyormu hocam ,birde winrar ile cikardiginiz dosyayı c : ninn kök dizinine kopyalayıp deneyin
görüyorMi flashı açıp refresh i tıklayınca telefonu goru
Mi flah programinda Browse yazan yere tıklayıp indirdiğiniz romun konumunu bulun hocamgörüyor
İndirdiğiniz klasörün bi alt klasörünu secif flash düğmesine basiinMi flah programinda Browse yazan yere tıklayıp indirdiğiniz romun konumunu bulun hocam
Hocam altta vereceğim komutları telefon fastboot moddayken gir ondan sonra kurulum yapşimdi o şekilde yaptım telefon yeniden başladı fastboot moda geri geçti cmd ekranına baktıgımda press and key felan yazıyordu her hangi bir tuşa bastım cmd kapandı telefon fastboot modunda kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
C:\Windows\system32>fastboot flash system_a "C:\Users\Velii\Desktop\Mİ A3 ROM ATMA\STOCK ROM\images\system.img" ||
target reported max download size of 804261888 bytes
Invalid sparse file format at header magi
"Flash system_a error"
C:\Windows\system32>pause
Press any key to continue . . . böyle hatada şu an
Flash başlamıyor da bootloader kilidini tekrar açın hocamMi flah programinda Browse yazan yere tıklayıp indirdiğiniz romun konumunu bulun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirdiğiniz klasörün bi alt klasörünu secif flash düğmesine basiin
Evetbu romu yüklemek için bootloader kilidini açmaya gerek varmı?
Al benden de o kadarMi A3 Android 10 güncellemesi 3.kez geri çekildi yani Android one güncellemesini bile nasıl bu kadar eline yüzüne bulaştırdılar inanılmaz gerçekten.