Soru fastboot rom kurma hakkında

eyüpcann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eyupcan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
cıhazım redmi note 8 pro 12.5.8 sürümünde global yazılıma sahip yine global fastboot 12.5.1 rom kursam sıkıntı çıkarmı alt sürüm olduğu için,birde cmd komutu ile mi yüklemek daha sağlıklı yoksa mi flash tool daha mı iyi?mtk olduğunu göz önünde bulundurursak hangi yöntem daha iyi.

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
cıhazım redmi note 8 pro 12.5.8 sürümünde global yazılıma sahip yine global fastboot 12.5.1 rom kursam sıkıntı çıkarmı alt sürüm olduğu için,birde cmd komutu ile mi yüklemek daha sağlıklı yoksa mi flash tool daha mı iyi?mtk olduğunu göz önünde bulundurursak hangi yöntem daha iyi.
Arb var mı yok mu kontrol ettiniz mi? Eğer ki yoksa mi flash tool ile atarsanız büyük ihtimalle rom sıkıntısız açılır.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Note 8 pro da arb olmaz. Kilit açık ise Adb yöntemiyle sorunsuz her rom yüklenebilir..

eyüpcann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eyupcan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 8 pro da arb olmaz. Kilit açık ise Adb yöntemiyle sorunsuz her rom yüklenebilir..
evet hocam kilit açık ama daha önce adb ile attığımda şüyle bir sorun almıştım-dm-verity corruption your device is corrupted-power tuşuna basıp hatayı geçip cihaz açılıyordu daha sonra güncellediğimde sorun geçmişti fakat şimdi gene aynısı olur düzeltemem diye korkuyorum...

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
evet hocam kilit açık ama daha önce adb ile attığımda şüyle bir sorun almıştım-dm-verity corruption your device is corrupted-power tuşuna basıp hatayı geçip cihaz açılıyordu daha sonra güncellediğimde sorun geçmişti fakat şimdi gene aynısı olur düzeltemem diye korkuyorum...
o sorunun sebebi adb ile rom atmanız değil, Dandik ücretsiz araçlar ile bootloader kilidi açmanızdır.

eyüpcann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eyupcan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o sorunun sebebi adb ile rom atmanız değil, Dandik ücretsiz araçlar ile bootloader kilidi açmanızdır.
evet bl kilidi açmıştım daha öncesinde bu forumda paylaşılan-dandik-araçla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki hocam yaptık bi hata daha öncesinde güncelledim gitmişti ama peki şimdi bir daha olursa nasıl çözücem.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
evet bl kilidi açmıştım daha öncesinde bu forumda paylaşılan-dandik-araçla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki hocam yaptık bi hata daha öncesinde güncelledim gitmişti ama peki şimdi bir daha olursa nasıl çözücem.
forumda yöntemler var deneyin işe yaramaz ise son çözüm ücretli destek biz hallederiz..

Üst Alt