arkadaşlar mi5 telefonuma fastboot ayarlarından reset atamıyorum yardımcı olur musunuz
M memolixxx Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım 1 Cihazım mi5 Yaş 39 Konum adydın Katılım 7 Eylül 2016 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 7 Eylül 2016 #1 arkadaşlar mi5 telefonuma fastboot ayarlarından reset atamıyorum yardımcı olur musunuz
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.983 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.721 Puanları 338 9 Eylül 2016 #2 memolixxx' Alıntı: arkadaşlar mi5 telefonuma fastboot ayarlarından reset atamıyorum yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Fastboot ile Reset atılmaz. Maceraya atılmak isterseniz, Fastboot erase ile data partisyonunu silebilirsiniz. Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
memolixxx' Alıntı: arkadaşlar mi5 telefonuma fastboot ayarlarından reset atamıyorum yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Fastboot ile Reset atılmaz. Maceraya atılmak isterseniz, Fastboot erase ile data partisyonunu silebilirsiniz. Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk