Çözüldü FastBoot modunda takılı kaldı

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Buradaki 3. sıradaki olan uzantısı .tgz olanı indirmiş olmalısınız.

bunu indirdim global

ArdaK0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
14

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
evt onu indirdim ve dediniz driverleri falan kurdum
İndirdiğiniz romu, C:/ sürücüsünde rom adında bir klasör oluşturup, içine çıkarın. Konuda anlatıldığı gibi, mi flash ı çalıştırıp, Select ten az önce C:rom klasörüne çıkardığımız rom klasörünü seçip, Telefonu fastboot moduna alın pcye bağlayın.
Mi flash programında " Refresh " butonuna tıklayın. Program telefonu görecektir. En altta bulunan " Clean All " seçeneğini seçip. " Flash " butonuna tıklayın. Clean all seçmek çok önemli buna dikkat edin. Konudan da aynı adımları takip ederek görsellerden faydalanabilirsiniz. Acele etmeyin yaptığınız adımları tek tek kontrol edin.

ArdaK0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
14
İndirdiğiniz romu, C:/ sürücüsünde rom adında bir klasör oluşturup, içine çıkarın. Konuda anlatıldığı gibi, mi flash ı çalıştırıp, Select ten az önce C:rom klasörüne çıkardığımız rom klasörünü seçip, Telefonu fastboot moduna alın pcye bağlayın.
Mi flash programında " Refresh " butonuna tıklayın. Program telefonu görecektir. En altta bulunan " Clean All " seçeneğini seçip. " Flash " butonuna tıklayın. Clean all seçmek çok önemli buna dikkat edin. Konudan da aynı adımları takip ederek görsellerden faydalanabilirsiniz. Acele etmeyin yaptığınız adımları tek tek kontrol edin.
dediklerinizi harfiyen yapıyorum şu anda

ArdaK0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
14
Kurulum bitmedi uyarısını nerede alıyorsunuz hocam, Biraz daha bekleyin. tekrar haberdar edin.
telefonum açıldı kullanabiliyorum rahatça ama usb kablosunu çekmedim mi flash bu şekilde

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
telefonum açıldı kullanabiliyorum rahatça ama usb kablosunu çekmedim mi flash bu şekilde
Sakın telefonu usb den çıkarmayın. Sagdaki result sütununda "Flashing" yazan yerde success yazacak. Sakın çıkarmayın bitmesini bekleyin.telefon kendiliğinden açılacak. USB yı yine çıkarmayıbn bekleyin.

ArdaK0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
14
Sakın telefonu usb den çıkarmayın. Sagdaki result sütununda "Flashing" yazan yerde success yazacak. Sakın çıkarmayın bitmesini bekleyin.telefon kendiliğinden açılacak. USB yı yine çıkarmayıbn bekleyin.
Hata Olmuş Olabilrimi telefonumu kullanabiliyorum şu anda google hesabımı falan girdim

Üst Alt