Çözüldü fastboot modunda komut yollayamıyorum

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
arkadaşlar mate 10 pro cihazımda, adb reboot bootloader komutu ile fastboota alabiliyorum fakat bl kilidini açmak için kod yollayamıyorum, cihaz fastboota girdiğinde usb aygıtı tanınmadı uyarısı veriyor pc. aygıt yöneticisinde android bootloader interface olarak gözüküyor.

çözüm buldum fakat uygulayamadım. android bootloader interface kaldır ve yazılımı sil dedikten sonra ne yapmam gerektiğini anlamadım.

not: genel android sorusudur, sohbet kısmına açtım, 1-2 saattir uğraşıyorum + format da attım, önerilerinizi bekliyorum :S:S

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
arkadaşlar mate 10 pro cihazımda, adb reboot bootloader komutu ile fastboota alabiliyorum fakat bl kilidini açmak için kod yollayamıyorum, cihaz fastboota girdiğinde usb aygıtı tanınmadı uyarısı veriyor pc. aygıt yöneticisinde android bootloader interface olarak gözüküyor.

çözüm buldum fakat uygulayamadım. android bootloader interface kaldır ve yazılımı sil dedikten sonra ne yapmam gerektiğini anlamadım.

not: genel android sorusudur, sohbet kısmına açtım, 1-2 saattir uğraşıyorum + format da attım, önerilerinizi bekliyorum :S:S
şimdi okudugumdan anladığıma göre benimde başıma 1-2 kez gelmiştir driver degiştirin eski driveri öncelikle silmeniz gerekiyor sonra başka driver yükleyin

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi okudugumdan anladığıma göre benimde başıma 1-2 kez gelmiştir driver degiştirin eski driveri öncelikle silmeniz gerekiyor sonra başka driver yükleyin
hocam driver olarak, hisuiteyi kurdum, xiaomide miflash gibi birşey. orda cihazı görüyor. usb hata ayıklama bağlı iken bağladığımda komut istemine adb devices yazdığımda orda da görüyor. ama fastboota aldığında komut yollamıyor.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
hocam driver olarak, hisuiteyi kurdum, xiaomide miflash gibi birşey. orda cihazı görüyor. usb hata ayıklama bağlı iken bağladığımda komut istemine adb devices yazdığımda orda da görüyor. ama fastboota aldığında komut yollamıyor.
misal veriyorum fastboot oem lock komutu gönderdiniz altında aygıt bekleniyor yazısı mı beliriyor ingilizce de yazabilir waiting device gibi

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e
misal veriyorum fastboot oem lock komutu gönderdiniz altında aygıt bekleniyor yazısı mı beliriyor ingilizce de yazabilir waiting device gibi
vet hocam aynen.
o komutu girdikten 1 saniye sonra cihazda yes/no diye seçim yapmamız gerekiyor normalde, ama waiting for device diyor.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
aygıt bekleniyor cihazın fastboot modu cevaplamıyor bu komutu internette biraz araştırın diyeyim cihaz elimde olmadığı için bir yorum yapamayacağım denemekte fayda var google de "fastboot waiting for device " orada düzeltmek için bazı konular çıkacaktır

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Aygıt yöneticisinden bir ss atın lütfen. Bilgisayae cihazı tanımıyor olabilir.

bensen63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
network mikrotik
Konular