Yardım Fastboot Mod Hata

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Arkadaşlar herkese iyi ramazanlar diyerek sorunuma geliyorum . Mİ 4 cihazıma fastboot rom kurucam . Cihazı pc ye bağlıyorum usb aygıt tanınmadı uyarısı alıyorum . usb sesi geliyor ama tanınmadı diyor . Bu yüzden mi flash telefonu görmüyor . Romu yükleyemedım . ses açma + power tusuyla twrp ye giriyorum herseyi sıfırlamama ragmen yine açılışta mi ekranında kalıyor . Asıl amacım miui 8 yüklemekti fakat bazı adımları uygulamadığım için böyle sorunlara katlanıyorum şuanda . Cihazı açalım da gerisi hallderiz . Yardımlarınızı bekliyorum beyler

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
yine gitti fastboot modda bilgisayar tanımıyor. Ne biçim iş anlamadım . Cihaz orjinal recovery e döndü 15-20 dk mi yazısında bekledi açılmadı . Şuanda da pc görmüyor
edit: arkadaşlar bir yolu yordamı yoksa garantiye göndereyim cihaza 10 gün sonra çok ihtiyacım var dünü saymazsak bugünde saat 10 dan beri uğraşıyorum yani 4 saattir

Son düzenleme:
Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
cantara hocama çok teşekkürler . Bugün uzun uğraşları sonucu hallettik . Elleri dert görmesin :D
Bu işten hiç anlamayanlar ya da tereddütü olanlara tavsiyem hiç bulaşmasın paşa paşa kullansın telefonlarını hi~~

Oyla:
Üst Alt