Yardım Fastboot Mod Hata

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Arkadaşlar herkese iyi ramazanlar diyerek sorunuma geliyorum . Mİ 4 cihazıma fastboot rom kurucam . Cihazı pc ye bağlıyorum usb aygıt tanınmadı uyarısı alıyorum . usb sesi geliyor ama tanınmadı diyor . Bu yüzden mi flash telefonu görmüyor . Romu yükleyemedım . ses açma + power tusuyla twrp ye giriyorum herseyi sıfırlamama ragmen yine açılışta mi ekranında kalıyor . Asıl amacım miui 8 yüklemekti fakat bazı adımları uygulamadığım için böyle sorunlara katlanıyorum şuanda . Cihazı açalım da gerisi hallderiz . Yardımlarınızı bekliyorum beyler

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi5 konusunda verdiğim PDAnet driverlarını kullanın.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
hocam dediğiniz gibi kurdum ama nafile yine usb sesi geliyor o andada usb aygıt tanınmadı diye uyarı çıkıyor . Aslında sorun şurdan kaynaklı sanırım kac tane driver kurdum sayamadım . Gezmediğim yabancı forum kalmadı . Ünlem olanların üstüne tıklıyorum kod 10 hatası var o yüzden engel oluyor sanırım . bilgisayar windows 10 . Başka pc de denesem sorun çözülür büyük ihtimalle ama başka pc im yok.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hocam dediğiniz gibi kurdum ama nafile yine usb sesi geliyor o andada usb aygıt tanınmadı diye uyarı çıkıyor . Aslında sorun şurdan kaynaklı sanırım kac tane driver kurdum sayamadım . Gezmediğim yabancı forum kalmadı . Ünlem olanların üstüne tıklıyorum kod 10 hatası var o yüzden engel oluyor sanırım . bilgisayar windows 10 . Başka pc de denesem sorun çözülür büyük ihtimalle ama başka pc im yok.
Çok fazla driver yüklemek te iyi değil. Bu sefer de çakışma yüzünden sorun çıkar. Hepsini kaldırmanız da işe yaramayabilir. İllaki kalıntıları kalacaktır.
Siz en iyisi Vmware indirip bununla sanal bir win7 64 bit bir pc oluşturun. Bu pc'yi de sadece bu tip işlemler için kullanın. Bundan sonrası için hiç sorun yaşamazsınız.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Çok fazla driver yüklemek te iyi değil. Bu sefer de çakışma yüzünden sorun çıkar. Hepsini kaldırmanız da işe yaramayabilir. İllaki kalıntıları kalacaktır.
Siz en iyisi Vmware indirip bununla sanal bir win7 64 bit bir pc oluşturun. Bu pc'yi de sadece bu tip işlemler için kullanın. Bundan sonrası için hiç sorun yaşamazsınız.

denicem hocam onu da . Yine olmadı cantara hocamı ziyarete gideriz :D

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Elbette hocam. Hatta şu anda MIUI 8 kurmayı düşünüyorum, telefonu yedekliyorum. Müsaitseniz gelin sizinkini de halledelim :)
Hocam geliyorum o zaman kurstasiniz demi. Sadece cihazı alıyorum + almam gereken bisey var mi

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
arkadaşlar bi şekilde telefonu tanıtabildik ama sorun yine bitmedi :D hata bu şekilde . Sanırım marshmallow olan fastboot rom atsam düzelir ama şimdilik kitkat atmak istiyorum

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
arkadaşlar bi şekilde telefonu tanıtabildik ama sorun yine bitmedi :D hata bu şekilde . Sanırım marshmallow olan fastboot rom atsam düzelir ama şimdilik kitkat atmak istiyorum
Önce partisyonu düzeltmeniz gerekiyor. Forumda HiddeNKinG hocam anlatmıştı.

Oyla:
Üst Alt