Yardım fastboot girmiyor bootloop

armorgamesid31

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selam telefon twrp yüklerken bootloopa girdi fastboot moduna geçemiyorum sürekli açıp kapanıyor ve xiaomi logosu görünüyor ne yapmalıyım?

korsans

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note8 Pro
Konular
0
edl moda almayı denediniz mi? bir üstteki mesajda anlatmış arkadaş. denemenizde fayda var yada Zenex hocamla iletişime geçebilirsiniz
telefonun arka kısmını söktükten sonra geri monte etmek için yapıştırıcı gerekmiyor mu hocam? Zenex'e yazdım fakat geri dönüş olmadı

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
telefonun arka kısmını söktükten sonra geri monte etmek için yapıştırıcı gerekmiyor mu hocam? Zenex'e yazdım fakat geri dönüş olmadı
aynı zamanda geçmelidir hocam arka kapaklar genelde. sadece yapıştırıcıyla durduğunu sanmıyorum

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Note 8 Pro da edl mod arka kapak açıldığında yetkili hesap şart,çok fazla brick olduğu için birçok geliştirici yazılım desteğini çekti hatta,yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Oyla:

Bad_S3ct0R

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
s4
Konular
0
aynı sorunu dün ben de yaşadım arkadaşlar lütfen yardımcı olun şuan bootloopta ve fastboot moduna girmiyor..

Oyla:

bymd34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bay
Cihazım
9pro
Konular
0
bendede var bu sorun güncelleme yapmaya çalışırken oldu redmi logosu gelip gelip gidiyor . fastboota girmiyor. muhtemelen güncelleme yaparken farklı bir modelinkine güncelledi aslında herşey güzeldi done bile yazmıştı gerl görki bir daha açılmadı telefon.
EDL mode fln yazmışsınız terimlere aşina hiç değilim uzaktan olabiliritesi varsa yardım istiyorum. Yoksa İstanbul içi nereye götürebilirim.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
bendede var bu sorun güncelleme yapmaya çalışırken oldu redmi logosu gelip gelip gidiyor . fastboota girmiyor. muhtemelen güncelleme yaparken farklı bir modelinkine güncelledi aslında herşey güzeldi done bile yazmıştı gerl görki bir daha açılmadı telefon.
EDL mode fln yazmışsınız terimlere aşina hiç değilim uzaktan olabiliritesi varsa yardım istiyorum. Yoksa İstanbul içi nereye götürebilirim.
__SEFA__ hocam yardımcı olur diye düşünüyorum, kendisi İstanbulda.. Gayette iyidir işinde, ancak foruma sürekli giriyor mu bilmiyorum, belki görmez mesajlarımızı, özelden numarasını iletebilirim isterseniz..

Oyla:

bymd34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bay
Cihazım
9pro
Konular
0
__SEFA__ hocam yardımcı olur diye düşünüyorum, kendisi İstanbulda.. Gayette iyidir işinde, ancak foruma sürekli giriyor mu bilmiyorum, belki görmez mesajlarımızı, özelden numarasını iletebilirim isterseniz..
hocam çok iyi olur

Oyla:

xcekox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
mi note 3
Konular
0
qualcom cihazlar ücretli dongle ile yapılıyor (umt)
mtk cihazlar ücretli dongle ile yapılıyor (ufi)
yada yetkili hesap
fastboot a girmiyor ise redmi yazısı gelip gidiyor.
size yardımcı olabilecek teknik serviselere götürmeniz gerekecek.
cihazlar unlocked ise...

Oyla:
Üst Alt