Çözüldü Fastboot Flashboot için MIUI sürümü nasıl öğrenilir?

• Konbuyu başlatan clewy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clewy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esat
Cihazım
Redmi Note 10Pr
Konular
1
Arkadaşlar sabah magisk indirdim ve yeniden başlattım cihazı Mi ekranında 30 dakika falan kaldı. Sonra pişman olup fastboot ile flashboot atmaya çalışıyorum ama MIUI sürümümü hatırlamıyorum tam olarak 12 idi sanırım ama bilmiyorum cihaza da zarar vermek istemiyorum.

Cihazı fastboot'ta açıp PC'ye bağladım ve;

product: sweetin
anti: 3

Bu bilgileri öğrendim. Şimdi MIUI sürümünü de öğrenip stock boot.img deneyeceğim. Ama nasıl öğreneceğimi bilmiyorum telefonum kaçak. Bayadır güncelleme yapmıyordum 2020'de alındı telefon. Fastboot flashboot ile IMEI gider mi?

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11
Arkadaşlar sabah magisk indirdim ve yeniden başlattım cihazı Mi ekranında 30 dakika falan kaldı. Sonra pişman olup fastboot ile flashboot atmaya çalışıyorum ama MIUI sürümümü hatırlamıyorum tam olarak 12 idi sanırım ama bilmiyorum cihaza da zarar vermek istemiyorum.

Cihazı fastboot'ta açıp PC'ye bağladım ve;

product: sweetin
anti: 3

Bu bilgileri öğrendim. Şimdi MIUI sürümünü de öğrenip stock boot.img deneyeceğim. Ama nasıl öğreneceğimi bilmiyorum telefonum kaçak. Bayadır güncelleme yapmıyordum 2020'de alındı telefon. Fastboot flashboot ile IMEI gider mi?

Magisk işlemini Apk olarak yükleyip kendi boot.img dosyanızı patchleyerek mi yaptınız yoksa TWRP üzerinden mi magisk yüklemesi yaptınız ?

Cihazınızda Google arama ve mesajlaşma uygulamaları mı vardı ? Xiaomi Arama ve mesajlaşma uygulamaları mı vardı ?

clewy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esat
Cihazım
Redmi Note 10Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk işlemini Apk olarak yükleyip kendi boot.img dosyanızı patchleyerek mi yaptınız yoksa TWRP üzerinden mi magisk yüklemesi yaptınız ?

Cihazınızda Google arama ve mesajlaşma uygulamaları mı vardı ? Xiaomi Arama ve mesajlaşma uygulamaları mı vardı ?
Hocam önerilen kurulumu seçtim kendi yaptı kurulumu sanırım brick oldu cihaz şu anda.

Cihazda Google arama ve mesajlaşma uygulamaları vardı. teknoberk

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11
Hocam önerilen kurulumu seçtim kendi yaptı kurulumu sanırım brick oldu cihaz şu anda.

Cihazda Google arama ve mesajlaşma uygulamaları vardı. teknoberk

Android 12 mi yüklüydü ? Yani son sürüm V13.0.18.0.SKFMIXM yüklüydü hatırladığınız kadarıyla ?

clewy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esat
Cihazım
Redmi Note 10Pr
Konular
1
Android 12 mi yüklüydü ? Yani son sürüm V13.0.18.0.SKFMIXM yüklüydü hatırladığınız kadarıyla ?
Hocam MIUI 12 yüklüydü sanırım. Sürekli bilidrim çubuğunda V13 bilmem kaça güncelle diyordu. Sürümün tam olarak ne olduğu önemli mi? Eğer önemliyse bugün eski fotoğrafları gözden geçireyim belki bulurum zor ama.

Başka bir yolu var mı öğrenmek için? Bir de IMEI gider mi flashboot'tan sonra?

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11
Cihazınızı ses açma + güç tuşu ile recovery moda alıp wipe data işlemi ile sıfırlayabilirsiniz veya aşağıdaki yöntem ile boot.img dosyasını yazdırmayı deneyebilirsiniz.

V12.5.9.0.RKFMIXM

V13.0.18.0.SKFMIXM

Önce Adb installer indirip bilgisayarınıza yükleyin. Gerekli kurulumları yaptıktan sonra Minimal Adb İnstaller yükleyip klasöre çıkartın. Sırasıyla önce V12 boot.img indirip Minimal Adb klasörüne atın. Cihazınızı Fastboot moduna alıp PC Bağlayın. Ardından Cmd-Here.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırıp fastboot device yazarak cihazınızın bağlandığını kontrol edin.

fastboot flash boot boot.img komutu ile v12 için olan boot.img dosyasını telefonunuza yazdırıp tekrar başlatmayı deneyin. Cihazınız açılmazsa eğer V13 boot.img dosyasını klasöre kopyalayıp tekrar yazdırmayı deneyin.

clewy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esat
Cihazım
Redmi Note 10Pr
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

teknoberk hocam böyle olmayacak mıydı? Hata verdi.

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11
Minimal adb. Exe dosyasını yükleyin. Dosya yüklendikten sonra çıkan klasöre dosyaları atıp klasör içerisinde ki cmd-here.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın.

clewy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esat
Cihazım
Redmi Note 10Pr
Konular
1
Minimal adb. Exe dosyasını yükleyin. Dosya yüklendikten sonra çıkan klasöre dosyaları atıp klasör içerisinde ki cmd-here.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
Hocam hallettim şimdi telefondaki hiç bir veri de silinmemiş bu arada teşekkür ederim. Aslında rapor atmıştım mesajın düzeltilmesi için de bakmamışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt