Yardım fastboot ekranında kaldı cihaz

raderde

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bulut
Cihazım
Mi 9T
Konular
23
merhaba global rom dan eu roma gecmek istedim bootloader kilidi açık Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-0916 Tek Tuş Yükleme Aracı linkteki twrp yüklü eu rom u yedek almadan flashladım cihaz açılışta logoda açılıp kapanıyordu tekrar twrp ye geçtim cihazda desen olduğu için dosyalar görünmüyordu videoda izledim adam dalvik cache system ve data yı sıfırlayarak rom flashladı öyle yaptım bu sefer komple dahili bellek sıfırlandı twrp den mtp ile tekrar romu attm cihaza romu flashladım aynı logoda kalıyor recovery moda alınca direk fastbboot açılıyor ve en kötüsü pc artık cihazı fastboot modda görmüyor ne yapmalıyım ?

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
merhaba global rom dan eu roma gecmek istedim bootloader kilidi açık Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-0916 Tek Tuş Yükleme Aracı linkteki twrp yüklü eu rom u yedek almadan flashladım cihaz açılışta logoda açılıp kapanıyordu tekrar twrp ye geçtim cihazda desen olduğu için dosyalar görünmüyordu videoda izledim adam dalvik cache system ve data yı sıfırlayarak rom flashladı öyle yaptım bu sefer komple dahili bellek sıfırlandı twrp den mtp ile tekrar romu attm cihaza romu flashladım aynı logoda kalıyor recovery moda alınca direk fastbboot açılıyor ve en kötüsü pc artık cihazı fastboot modda görmüyor ne yapmalıyım ?
Öncelikle cihazı pc mutlaka görür. Benim size tavsiyem. Mi flash tool ile orjinal rom yükleyip daha sonra trabzonlu hocamın verdiği son sürüm twrp yükleyip ondan sonra öncelikle format daha yaparak romu yüklemenizi tavsiye ediyorum.

Oyla:

raderde

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bulut
Cihazım
Mi 9T
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cihazı pc mutlaka görür. Benim size tavsiyem. Mi flash tool ile orjinal rom yükleyip daha sonra trabzonlu hocamın verdiği son sürüm twrp yükleyip ondan sonra öncelikle format daha yaparak romu yüklemenizi tavsiye ediyorum.
fastboot global romu indirdim mi flash tools u denedim driverları yükleme ekranında hata veriyor

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Murphy21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi pro
Konular
14
aynı sorunu biraz önce bende yaşadım hocam aynı ekranda kaldı mi9t

Oyla:

tarix

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Xiaomi resmi sitesindeki bende sorunsuz çalışıyor. Bunu tavsiye ederim.
Edit: Bilgisayarım Windows 10-64 bit

Oyla:

FurkanKaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T
Konular
3
fastboot global romu indirdim mi flash tools u denedim driverları yükleme ekranında hata veriyor

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MiFlash klasörünün içine ''log'' diye bir dosya kurun ve driverları yükletin olacaktır

Oyla:
Üst Alt