Yardım Fastboot da yanlışlıkla ''clean all and lock'' seçtim.

Sercan.armada

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10.0.2.0
Telefon Modeli
mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
herkese iyi akşamlar arkadaşlar.yeni bir xiaomi kullanıcısıyım.mi 8 telefonuma fastboot rom atarken mi flash programında yanlışlıkla clean all and lock u işaretli bıraktım ve dalgınlıkla flash işlemine başladım.istemeden cihazı kilitledim sanırım nitekim flash işlemi error verdi ve telefonum boot ekranında takılı kaldı ve ''this miui version cannot be installed on this device''yazısı var ekranda.konuyu acmadan forumda araştırma yaparak hatayı düzeltmek adına bi kaç işlem yaptım ama işin içinden çıkamadım.mi unlock programını indirdim ama unlock işlemi esansında program usb hata ayaklama ayarının acılması gerektıgını söyleyerek hata verdi.telefonu acamadıgım ıcın dolasısıyla bu yontemde işe yaramadı.mi hesabım olmadan kullanıyordum teelfonumu bu biraz sorumsuzluk belkide belki bir mi hesabım olsaydı baska turlu yardım alabilirmiydim bu konuda bunuda bilmiyorum.size nacizane sorum;acaba cihazım için yapılabilecek bir duzeltme varmı yoksa cihazım artık bir çöpmü oldu:(((
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...saygılar.

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Eray bey aynı sorun bende oldu main menüde kaldı altta kırmızı yazı yazıyor this MIUI felan diyor bu kendi cihazıma yapcam sorun çözülür mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nurdan konuşa biliriz bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nurdan konuşa biliriz bekliyorum
Cihazın neydi?

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
kardeş redmi note 8 pro mediatek işlemcili... çöktüyse maalesef bu konuda yardımcı olmak çok zor. o model rom yükleme konusunda sıkıntılı bir telefon. bunun için forumda Zenex e danış.

Oyla:

sinanba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
snn
Cihazım
moto
Konular
0
herkese iyi akşamlar arkadaşlar.yeni bir xiaomi kullanıcısıyım.mi 8 telefonuma fastboot rom atarken mi flash programında yanlışlıkla clean all and lock u işaretli bıraktım ve dalgınlıkla flash işlemine başladım.istemeden cihazı kilitledim sanırım nitekim flash işlemi error verdi ve telefonum boot ekranında takılı kaldı ve ''this miui version cannot be installed on this device''yazısı var ekranda.konuyu acmadan forumda araştırma yaparak hatayı düzeltmek adına bi kaç işlem yaptım ama işin içinden çıkamadım.mi unlock programını indirdim ama unlock işlemi esansında program usb hata ayaklama ayarının acılması gerektıgını söyleyerek hata verdi.telefonu acamadıgım ıcın dolasısıyla bu yontemde işe yaramadı.mi hesabım olmadan kullanıyordum teelfonumu bu biraz sorumsuzluk belkide belki bir mi hesabım olsaydı baska turlu yardım alabilirmiydim bu konuda bunuda bilmiyorum.size nacizane sorum;acaba cihazım için yapılabilecek bir duzeltme varmı yoksa cihazım artık bir çöpmü oldu:(((
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...saygılar.
Bende de aynı sorun oldu box cihazı olan telefoncuya götürüp baya pahalıya patlatldï ama sorun çözüldü

Oyla:
Üst Alt