Yardım Fastboot da yanlışlıkla ''clean all and lock'' seçtim.

Sercan.armada

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10.0.2.0
Telefon Modeli
mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
herkese iyi akşamlar arkadaşlar.yeni bir xiaomi kullanıcısıyım.mi 8 telefonuma fastboot rom atarken mi flash programında yanlışlıkla clean all and lock u işaretli bıraktım ve dalgınlıkla flash işlemine başladım.istemeden cihazı kilitledim sanırım nitekim flash işlemi error verdi ve telefonum boot ekranında takılı kaldı ve ''this miui version cannot be installed on this device''yazısı var ekranda.konuyu acmadan forumda araştırma yaparak hatayı düzeltmek adına bi kaç işlem yaptım ama işin içinden çıkamadım.mi unlock programını indirdim ama unlock işlemi esansında program usb hata ayaklama ayarının acılması gerektıgını söyleyerek hata verdi.telefonu acamadıgım ıcın dolasısıyla bu yontemde işe yaramadı.mi hesabım olmadan kullanıyordum teelfonumu bu biraz sorumsuzluk belkide belki bir mi hesabım olsaydı baska turlu yardım alabilirmiydim bu konuda bunuda bilmiyorum.size nacizane sorum;acaba cihazım için yapılabilecek bir duzeltme varmı yoksa cihazım artık bir çöpmü oldu:(((
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...saygılar.

Sercan.armada

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim.cihazımın arka kapağını söküp test point noktalarını kısa devre yapacak ve yetkili bi hesap ile tekrar rom yüklenilene kadar cihazımın çöp oldğunu öğrendim.cihazı bootlader kilidi açık olarak satın almıştım.

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
teşekkür ederim.cihazımın arka kapağını söküp test point noktalarını kısa devre yapacak ve yetkili bi hesap ile tekrar rom yüklenilene kadar cihazımın çöp oldğunu öğrendim.cihazı bootlader kilidi açık olarak satın almıştım.
Cihazın garantisi yoksa kapağı aç testpoint yap edl modunda fastboot yüklenmesini yap.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
eray0687 Mi8'lerde EDL mod için yetki alınması gerekli dolayısıyla işe yaramayacaktır.

Sercan.armada şu aşamada satın aldığınız kişi ile iletişime geçip daha önce cihazınızda kilidi açan mi hesabını isteyebilirsiniz. Eğer bu imkanınız varsa bootloader kilidini tekrar açıp fastboot üzerinden Mi Flash ile rom yükleyebilirsiniz. Ya da veliazak hocamın vermiş olduğu bağlantıda bulunan arkadaşlardan ücretli yardım talep edebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
eray0687 Mi8'lerde EDL mod için yetki alınması gerekli dolayısıyla işe yaramayacaktır.

Sercan.armada şu aşamada satın aldığınız kişi ile iletişime geçip daha önce cihazınızda kilidi açan mi hesabını isteyebilirsiniz. Eğer bu imkanınız varsa bootloader kilidini tekrar açıp fastboot üzerinden Mi Flash ile rom yükleyebilirsiniz. Ya da veliazak hocamın vermiş olduğu bağlantıda bulunan arkadaşlardan ücretli yardım talep edebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Hocam ben onlarla konuşmuştum sadece bootloader kilidini açıyorlar brick olayını çözemiyorlar

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ben onlarla konuşmuştum sadece bootloader kilidini açıyorlar brick olayını çözemiyorlar

Bootloader açıldıktan sonra fastboot ile rom yüklenmesinde bir problem oluyor mu hocam?

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Bootloader açıldıktan sonra fastboot ile rom yüklenmesinde bir problem oluyor mu hocam?
Yok hocam öyle değil brick olmayan telefonların bootloader kilidini açıyorlarmış.

Oyla:

Ebuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sa
Cihazım
Sa
Konular
4
Cihazın garantisi yoksa kapağı aç testpoint yap edl modunda fastboot yüklenmesini yap.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray bey aynı sorun bende oldu main menüde kaldı altta kırmızı yazı yazıyor this MIUI felan diyor bu kendi cihazıma yapcam sorun çözülür mü

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt