Çözüldü fasboot da telefonum kalıyor

Ceydakyci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyda
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
begonia_global_images_V12.5.1.0.RGGMIXM_20210629.0000.00_11.0_global
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
ben telefonuma rom attım açılıyor ama fasboot ekranı geliyor direk sp flash ile attım sonra xiaominin kendi uygulamasıyla denedim bootloader kitli olduğu için atamadım telefonda sadece direk açılır açılmaz fasboot moduna geçiyor başka bir şey yok yardım eder misiniz

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
32
3. part yazılımla açmıştım ama mi flash ile flash atarken kitlendi açılmıyor şimdi sadece fasboot menüsü .d
mi flash unlock uygulamasını indirip, cihazdaki mi hesabı ile kilit açılması gerek. 1 kere açılında 2. si için beklemeye gerek olmuyor .d

Oyla:

Ceydakyci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyda
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
mi flash unlock uygulamasını indirip, cihazdaki mi hesabı ile kilit açılması gerek. 1 kere açılında 2. si için beklemeye gerek olmuyor .d
telefonuma yeni rom attım hesap ekli değil hata ayıklamada açık değil

Oyla:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
32
telefonuma yeni rom attım hesap ekli değil hata ayıklamada açık değil
(hata ayıklamaya gerek yok)
önceden açılmış mi hesabı ile deneyin. zaten her rom atıktan sonra mi hesabı şifresini istiyor cihaz.
(mi hesabın şifresini girip, cihaz açıldıktan sonra kapatmadıysanız)

Oyla:

Ceydakyci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyda
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
(hata ayıklamaya gerek yok)
önceden açılmış mi hesabı ile deneyin. zaten her rom atıktan sonra mi hesabı şifresini istiyor cihaz.
(mi hesabın şifresini girip, cihaz açıldıktan sonra kapatmadıysanız)
lkod yolluyor ya o kod bana gelmiyor bir gün sonra geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lkod yolluyor ya o kod bana gelmiyor bir gün sonra geliyor
ben telefon açılmasın diye bütün hakkımı kullandım galiba .d

Oyla:

Gezer7887

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
13
burdan indir start.bat çalıştır 6.seçenekte bypass var y yaz enter bas 10 saniye ses kısma ve güç tuşuna basılı tut ekran karardığında direkt bilgisayara bağla elini çekme ses kısma ve güç tuşundan sp flash tool önceden açık olsun yüklemek istediğin romu seçmiş ol download bastıktan sonra yükleme başlayınca elini tuşlardan çek

önceden sp flash tool nasıl kullanılacağını bilirsin format kısmından format whole flash except bootloader seçeneğini seçmiş ol downloaddan preloader dtbo_a cust rescue tiklerini kaldır onları yüklemeyeceksin

Oyla:

Ceydakyci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyda
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
burdan indir start.bat çalıştır 6.seçenekte bypass var y yaz enter bas 10 saniye ses kısma ve güç tuşuna basılı tut ekran karardığında direkt bilgisayara bağla elini çekme ses kısma ve güç tuşundan sp flash tool önceden açık olsun yüklemek istediğin romu seçmiş ol download bastıktan sonra yükleme başlayınca elini tuşlardan çek

önceden sp flash tool nasıl kullanılacağını bilirsin format kısmından format whole flash except bootloader seçeneğini seçmiş ol downloaddan preloader dtbo_a cust rescue tiklerini kaldır onları yüklemeyeceksin
dediklerinizi yaptım ama direk fasboota geçiyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11

forumda beklemeden bootloader kilidi açma ve unbrick rehberleri mevcut onları deneyin.

Oyla:

Ceydakyci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyda
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3

forumda beklemeden bootloader kilidi açma ve unbrick rehberleri mevcut onları deneyin.
telefon hiç açılmıyor ki sadece fastboot menüsüne giriyor hata ayıklama açık değil belkide rom bile silinmiş olabilir.d

Oyla:

Gezer7887

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
13

dediklerinizi yaptım ama direk fasboota geçiyor
10 saniye basılı tuttun mu başta fastboota geçer ekran kapanır tekrar fastboot geçer geçmeden usb bağlaman lazım. Olmuyor mu yine de. 3 tuşa basıp deneyin bir de

Oyla:
Üst Alt