Y yusufle Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım ysf Cihazım yok Yaş 34 Konum sivas Katılım 23 Aralık 2021 Konular 26 Mesajlar 89 Tepkime puanı 11 Puanları 8 12 Ocak 2022 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası - Telefon Modeli - Bootloader Kilidi Bilmiyorum Dostlar telefon alıcam ama bunların farkları nedir? Ekli dosyalar fark.png 14,1 KB · Görüntüleme: 10
Save_Mi Snowflake Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Muhammed Cihazım Platina/Courbet Konum Fatsa Katılım 23 Mayıs 2019 Konular 207 Mesajlar 5.235 Çözümler 39 Tepkime puanı 8.962 Puanları 338 12 Ocak 2022 #2 yusufle' Alıntı: Dostlar telefon alıcam ama bunların farkları nedir? Genişletmek için tıkla ... Ram ve depolama seçenekleri farklı Oyla: Oyla 0 Downvote
yusufle' Alıntı: Dostlar telefon alıcam ama bunların farkları nedir? Genişletmek için tıkla ... Ram ve depolama seçenekleri farklı
Exfat Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Fatih Cihazım Lenovo P2 Yaş 36 Konum Türkiye Katılım 29 Eylül 2014 Konular 0 Mesajlar 159 Çözümler 2 Tepkime puanı 48 Puanları 28 13 Ocak 2022 #3 Ayrıca india versiyonunun kamerası daha düşük çözünürlüklü. Başka farkları var mı bilmiyorum. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Oyla: Oyla 0 Downvote
Ayrıca india versiyonunun kamerası daha düşük çözünürlüklü. Başka farkları var mı bilmiyorum. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir