Yardım Fake ROM'dan kurtulup HyperOS'a yükseltme

burak15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
Mi8
Meslek
Ambulans şoförü
Konular
4
herkese merhaba

Yd bl kilidi açık redmi note 13 pro 5g cihazım var. üzerinde 14.0.4.0 TNRINXM sürümü yüklüydü. daha öncelerden kurcalayıp bildiğim kadarıyla xiaomitoolV2 uygulamasıyla hyperos sürümüne yükseltmeye çalışmayla mevcut romu bozdum turuncu bi ekran geldi internette arayıp pek çözüm bulamadım.
sorunumu fastboot ekranından miflash uygulamasıyla global fastboot stable seçeneğinden V14.0.6.0.TNRMIXM sürümünü kurarak cihazı açabildim gelmeyen şebeke sorununu da hindistan romundan aldığım NON-HLOS.bin dosyasını minimal adb uygulamasıyla flashlayarak çözdüm.
konuyu fazla uzatmadan neler yaptığımı ve nasıl çözebildiğimi aktarmak istedim bu macerada o kadar uğraşıp sadece en başa dönebildim. asıl sorum hyperosa nasıl geçebilirim bunu merak ediyorum
14.0.4.0 TNRINXM versiyonu hariç sadece çin romuyla açıldı ama google hizmetleri olmadığı için bu seçeneği eliyorum.
konu açma yanlışım varsa kusuruma bakmayın yardımlarınızı bekliyorum

Jackns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
eu rom kura bilirisin ya da tayvan romu sana bi sorum olcak ben de de aynı cihaz var cihazın bootloader kilidini nasıl açtıtırdın bendeki kapalı ve hyperos yüklü aldım şuan üstünde fake rom var global

burak15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
Mi8
Meslek
Ambulans şoförü
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eu rom kura bilirisin ya da tayvan romu sana bi sorum olcak ben de de aynı cihaz var cihazın bootloader kilidini nasıl açtıtırdın bendeki kapalı ve hyperos yüklü aldım şuan üstünde fake rom var global
Geç cevap için kusura bakma biraz yoğun çalışıyorum. Bi boşlukta eu denemek istiyorum. Telefonu bu şekilde aldım bana geldiğinde bl açık ve dirençliydi. İlk üretimde açılıyor ama yanlış bilmiyorsam yeni üretimde yetkili hesabı olmalıymış. Bunun için konu vardı sanırım

Skdkfkfk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi
Konular
0
asıl olay bl kilidi açmakta. Nasıl açtınız?

Üst Alt