Yardım Fake Rom ve MIUI Unlock

enesfurkanakten

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 14 global 14.0.6
Telefon Modeli
poco f5 / redmi note 12 turbo (marble)
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi günler herkese. yeni telefon aldım poco f5 / redmi note 12 turbo (marble). içerisinde sanırım fake rom var oem unlock ta bir türlü hesabı ekleyemiyoruz. telefon çin versiyon üretim olduğu için satılan bölge ile hesap bölgesi uyuşmuyor gibi ingilizce uzunca bi yazı hatası veriyor. php denedik cmd ile o da olmadı. şu an içerisinde miui 14.0.6 global rom yüklü olarak görünüyor. ama oynanmış fake rom. nasıl yapacağımızı çözemedik bilen birilerine de sorduk. uzaktan bir arkadaş bağlandı kendi miui hesabını girdik onun ki de olmadı. bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bootloader kilidini açmaya uğraşmayın. Server'dan ücretli açarız ama bu sefer whatsapp kurulumama vb. risklerle karşılaşma riskiniz var. Çin cihazlar için en doğru yöntem:
Direnç değiştir + global rom + imei = Güncelleme yapar. her qualcomm cihaz gibi bunda da sıfırlama da imei gider.
(bu işlemin amacı fake romdan kurtulmak. Direnç değişmişken imei de atılır)

Oyla:

enesfurkanakten

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidini açmaya uğraşmayın. Server'dan ücretli açarız ama bu sefer whatsapp kurulumama vb. risklerle karşılaşma riskiniz var. Çin cihazlar için en doğru yöntem:
Direnç değiştir + global rom + imei = Güncelleme yapar. her qualcomm cihaz gibi bunda da sıfırlama da imei gider.
(bu işlemin amacı fake romdan kurtulmak. Direnç değişmişken imei de atılır)
şu an direnç kayıtlı ve güncelleme almıyor ama. formatlama işlemini nerden yaparsak imei gitmez ? ayarlardan mı yoksa miui recovery wipe data dan mı ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
şu an direnç kayıtlı ve güncelleme almıyor ama. formatlama işlemini nerden yaparsak imei gitmez ? ayarlardan mı yoksa miui recovery wipe data dan mı ?
Ayarlardan cihazı sıfırlaryı seçersin Cihazı kapatır orjinal recovery e alır ve sıfırlar. Bu durum çok kafa karıştırıyor. Telefonda sıfırlama yöntemi tektir zaten. Yani elle almakla ayarlardan sıfırlamak arasında fark yok ki elle alırsan elle recovery e girmiş oluyorsun. Ayarlardan sıfırla dersende cihaz kendi otomatik recovery e alıyor.
SIFIRLAMA SADECE RECOVERY ile OLUR. Farklı bir sıfırlama yöntemi yok. ve sıfırlarsanız imei gider. Şuanda twrp vs. kilit kapalı bir yedek alma yöntemi kullanılmaz..

Oyla:
Üst Alt