Yardım Fake Rom Sorunu

yxyusuf92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Arkadaşlar. Redmi note 12 pro 5g cihaz aldım tr garantili. Kutuda KVK stickeri var. Neyse birşey farkettim MIUI sürümü sonu xn ile bitiyor Android 13 cihaz. FAKE ROM var yani. Güncelleme almıyor. İmeisini sorguladım ithalat yoluyla kaydedilen cihaz diyor ve telefon IMEI sorgulamasında redmi12 pro 5 g diye yazıyor. Yani TR kayıtlı. Ama fake rom var. Bunu hyper os ay nasıl güncellerim rom atınca

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Forumda note 12 pro 5g için kilit kapalı rom yükleme rehberi mevcut bu şekilde yüklersiniz ama eğer vergi kaçırılan cihazlardan ise rom yükleyince nvdata hatası ile recovery ekranında kalıp açılmayabilir. Bu durumda imei işlemi gerekir. Kayıtlı imeileri yeniden atılıp cihaz açılabilir.
*#06# yapınca tek imei çıkıyorsa vergi kaçırılan cihazlardan olma ihtimali çok yüksek..

yxyusuf92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda note 12 pro 5g için kilit kapalı rom yükleme rehberi mevcut bu şekilde yüklersiniz ama eğer vergi kaçırılan cihazlardan ise rom yükleyince nvdata hatası ile recovery ekranında kalıp açılmayabilir. Bu durumda imei işlemi gerekir. Kayıtlı imeileri yeniden atılıp cihaz açılabilir.
*#06# yapınca tek imei çıkıyorsa vergi kaçırılan cihazlardan olma ihtimali çok yüksek..
2 IMEI var *#06# yaptığımda görebiliyorum. İkisinde kayıtlı ama anlamadığım fake rom var cihazda

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular