Elinizdeki cihazın model numarası ve sürüm versiyonuna bakın örneğin global için 1.0.2.0 ve 0.3 UNAMIXM versiyonları var bunu direk ss alıp atarsanız da yardımcı olabilirim
Global bi rom olarak görünüyor sıkıntı yok fake rom olduğunu zannetmiyorum1.0.1.0.UNAMIXM
Güncelleme de yaptım.Global bi rom olarak görünüyor sıkıntı yok fake rom olduğunu zannetmiyorum
Tamamdır, zaten fake romlar güncelleme almazGüncelleme de yaptım.
Seri ve İmei'leri de kontrol ettim sorun yok gibi.
Merhabalar guncelleme geliyor ama yapamiyor romu indirin diyor tamam diyorum o da hata veriyor yeni aldım cihazı yurt dışı yardim edebilecek arkadasimiz varmiElinizdeki cihazın model numarası ve sürüm versiyonuna bakın örneğin global için 1.0.2.0 ve 0.3 UNAMIXM versiyonları var bunu direk ss alıp atarsanız da yardımcı olabilirim
Merhabalar global rom hatta buradan da bakabilirsiniz teyit etmek için =>1.0.1.0.UNAMIXM
Teşekkür ederim guncelleme bildirimi gelip güncelleme almayınca suphelendimMerhabalar global rom hatta buradan da bakabilirsiniz teyit etmek için =>Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hayırlı olsun.
Rca ederimTeşekkür ederim guncelleme bildirimi gelip güncelleme almayınca suphelendim