Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sana şunu diyim kardeş xiaomi her zaman şu üç roma özenir
1 Çin
2 Tayvan
3 Endonezya
Global ya da eea romlarda fazla Google ve çoğu sistem uygulaması yerine Google kullanılması cihazı çabuk yorar ve pili hızlı bitirir. Yeni alındığında fark edilmez lakin 1 2 yıl sonra fark edilir ve şahsen ben bunu fark ettim. Ayrıca çoğu özellik bu üç roma entegre edilir her zamanki gibi ayda bir güncellme alır ama aldığı zamanda sağlam güncellme alır her ay global ya da eea daki gibi bir sürüm gelince cihazın içine etmez pişmanda etmez
Sana şunu diyim kardeş xiaomi her zaman şu üç roma özenir
1 Çin
2 Tayvan
3 Endonezya
Global ya da eea romlarda fazla Google ve çoğu sistem uygulaması yerine Google kullanılması cihazı çabuk yorar ve pili hızlı bitirir. Yeni alındığında fark edilmez lakin 1 2 yıl sonra fark edilir ve şahsen ben bunu fark ettim. Ayrıca çoğu özellik bu üç roma entegre edilir her zamanki gibi ayda bir güncellme alır ama aldığı zamanda sağlam güncellme alır her ay global ya da eea daki gibi bir sürüm gelince cihazın içine etmez pişmanda etmez
Şaun Endonezya romu var ve orjinal. Ayrıca bu romu öpüp başına koy Endonezya romu xiaominin sorunsuz ve stabil romlarındandır. Gidip global ya da Avrupa romu isteme geçtiğine pişman olursun. Bu romda kal sıkıntı olmaz
Cihazınızda endonazya rom yüklü bl acmadan ya yetkili ile atıldı rom yada bl açıktı rom yüklerken flaslama esnasında kapatıldı.gelistirici seçeneklerini açıp tekrar bl acmaya çalışın acabilirseniz rom yüklenebilir veya sunucu üzerinden ücretli yukluyorlar die biliorum. global rom kullaniyordum bende şarj yüzünden Rus Roma geçtim eu hypros3 çıkınca eu geçtim bir kaç hata dışında şuan şarj süresi ve baya güzel durumda Rus romdan yüksek ekran süresi veriyor tavsiye ederim eu rom.rus romda güzeldir ama Max 5.5 saat ekran aliyorken onda eu romda 6 saat 45 dkka ekran süresi aldım full yoğun kullanımda