Soru Fake rom mu?

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
7
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba

2 gün önce yd 15 ultra aldım Server kayıtlı cihazın romunu tam anlayamadım fake rom mu Çin rom mu global mi yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ayrıca arama ve rehber uygulaması Google'nın kendi uygulaması 13 ultra daki gibi nasıl xiaominin kendi uygulamalarını kullanabilirim.

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2

Merhaba

2 gün önce yd 15 ultra aldım Server kayıtlı cihazın romunu tam anlayamadım fake rom mu Çin rom mu global mi yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ayrıca arama ve rehber uygulaması Google'nın kendi uygulaması 13 ultra daki gibi nasıl xiaominin kendi uygulamalarını kullanabilirim.
endonezya romu

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden eu rom atmıyorlar da böyle bir rom yüklüyorlar mantığı gerçekten anlamıyorum kilit kapalı rom yükleyemiyorum değil mi? 13 ultra da kendim rom atabiliyordum bu biraz karışık geldi

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2
o konuda bilgim yok malesef

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
16
Neden eu rom atmıyorlar da böyle bir rom yüklüyorlar mantığı gerçekten anlamıyorum kilit kapalı rom yükleyemiyorum değil mi? 13 ultra da kendim rom atabiliyordum bu biraz karışık geldi
eu rom şuan yok sanırım
burdan bakabilirsin

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
31

Merhaba

Şaun Endonezya romu var ve orjinal. Ayrıca bu romu öpüp başına koy Endonezya romu xiaominin sorunsuz ve stabil romlarındandır. Gidip global ya da Avrupa romu isteme geçtiğine pişman olursun. Bu romda kal sıkıntı olmaz

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2
Şaun Endonezya romu var ve orjinal. Ayrıca bu romu öpüp başına koy Endonezya romu xiaominin sorunsuz ve stabil romlarındandır. Gidip global ya da Avrupa romu isteme geçtiğine pişman olursun. Bu romda kal sıkıntı olmaz
global da ne gibi sorunlar oluyor

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
Cihazınızda endonazya rom yüklü bl acmadan ya yetkili ile atıldı rom yada bl açıktı rom yüklerken flaslama esnasında kapatıldı.gelistirici seçeneklerini açıp tekrar bl acmaya çalışın acabilirseniz rom yüklenebilir veya sunucu üzerinden ücretli yukluyorlar die biliorum. global rom kullaniyordum bende şarj yüzünden Rus Roma geçtim eu hypros3 çıkınca eu geçtim bir kaç hata dışında şuan şarj süresi ve baya güzel durumda Rus romdan yüksek ekran süresi veriyor tavsiye ederim eu rom.rus romda güzeldir ama Max 5.5 saat ekran aliyorken onda eu romda 6 saat 45 dkka ekran süresi aldım full yoğun kullanımda

Üst Alt