Geçmiş olsun başka yöntem çıkacağını sanmıyorum hocam eski sürüm bip+fgps'le belki olurDostlar artık FGPS de çalışmıyor az önce 3 ay ban yedim. Yeni bir yöntem bulana kadar FGPS ile sürpriz nokta yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Eski sürümlerde güncelleme yapmamızı istiyor hocamGeçmiş olsun başka yöntem çıkacağını sanmıyorum hocam eski sürüm bip+fgps'le belki olur![]()
Hocam 1 saat önce bende arkadasıma aldım sorunsuz bir şekilde. Çok uzaktan almış olabılır msiniz?Dostlar artık FGPS de çalışmıyor az önce 3 ay ban yedim. Yeni bir yöntem bulana kadar FGPS ile sürpriz nokta yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Hocam çalışıyor ama ban yeme ihtimaliniz çok yüksek 1. Noktayı aldım 2. Nokta 1 km kadar uzaktı aldım ban yedimHocam 1 saat önce bende arkadasıma aldım sorunsuz bir şekilde. Çok uzaktan almış olabılır msiniz?
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın birdaha denerim hocam sonucu paylaşırım.Hocam çalışıyor ama ban yeme ihtimaliniz çok yüksek 1. Noktayı aldım 2. Nokta 1 km kadar uzaktı aldım ban yedim
Beklıyoruz hocamAkşam konuyu güncelleyeceğim XiaoMiu hocamın bulduğu bip ile 18 km uzakta bile nokta alabileceksiniz. Konuyu güncelleyene kadar sürpriz nokta yapıp tehlikeye atmayın iyi forumlar![]()