- Adım
- Enes Furkan
- Cihazım
- XIAOMI MI9T
- Konular
- 7
Hocam bu yüklü geliyor globalde root erişimim olduğu için kaldırıyorum ben her temiz kurulumda ilginç bir durumFacebook yüklü değil demişşsiniz peki kullandığınız başka uygulama var mı apk tarzı ?
Anladım hocam bende facebook olduğu halde uygulamalara baktığımda Facebook services adında bir uygulama göremedim, global rom'larda facebook gömülü geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.Hocam bu yüklü geliyor globalde root erişimim olduğu için kaldırıyorum ben her temiz kurulumda ilginç bir durum
Aynen hocam ama arkadaştaki gibi pil sömürüyor ise baya sıkıntılı bir şeyyAnladım hocam bende facebook olduğu halde uygulamalara baktığımda Facebook services adında bir uygulama göremedim, global rom'larda facebook gömülü geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Root değilim. Gerekli mi?Cihazı bilgisayara bağlayıp XiaomiADBFastbootTools aracını indirip hata ayıklamasını açıp bağlayın açılan listede kullanmadıgınız uygulamalrı kaldırın google ve facebook a ait olanları sisteme bilginiz yoksa ellemeyin sorununuz kalmaz