Anket Face id yi kandırabilen varmı?

Custom romlardaki face id unlocked guvenlimi?

• Ben güveniyorum arkadaş,adamlar yapmış

Oy: 4 33,3%
  • Yok yaw daha nelerparmak izinden şaşmam.

Oy: 8 66,7%

• Kullanılan toplam oy
    12

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Selamlar.Malumunuz face id birkaç custom romda mevcut.Ama güvenliği tartışılır.Bende kullanıyorum genelde.Geçen kardeşim (bana cok benzer) de denedik.Kilit açılmadı tabiki.Bu şekilde deneyip kandirabilen oldumu acaba merak ettim.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Selamlar.Malumunuz face id birkaç custom romda mevcut.Ama güvenliği tartışılır.Bende kullanıyorum genelde.Geçen kardeşim (bana cok benzer) de denedik.Kilit açılmadı tabiki.Bu şekilde deneyip kandirabilen oldumu acaba merak ettim.
Bir kere olmak şartı ile kardeşim açtı , ikiz falan da değiliz :) sanırım bug olmuştu. Yani demek istediğim gercekten güvenlik için bir yöntem istiyorsanız kesinlikle parmak izi ama hem kolaylık hem de yüzde yüz bir güvenlik istemiyorsanız denemeye değer , hoş bir havası var

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kere olmak şartı ile kardeşim açtı , ikiz falan da değiliz :) sanırım bug olmuştu. Yani demek istediğim gercekten güvenlik için bir yöntem istiyorsanız kesinlikle parmak izi ama hem kolaylık hem de yüzde yüz bir güvenlik istemiyorsanız denemeye değer , hoş bir havası var

Aslinda benim için pratik oluyor.mi max 2 kullanicisiyim.Tek elle açmak için araçta falan kullanıyorum o kadarYes~~

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Aslinda benim için pratik oluyor.mi max 2 kullanicisiyim.Tek elle açmak için araçta falan kullanıyorum o kadarYes~~
Büyük telefon için tabiki çok çok kolaylaştırıyor işleri :) ama parmak izi gibi donanımsal özelliklerle desteklenmediği için ben tercih etmiyorum

Üst Alt