kaanaks, Farklı twrp ile deneyin
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.184 Puanları 338 7 Şubat 2021 #11 kaanaks, Farklı twrp ile deneyin
K kaanaks Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Kaan akkus Cihazım Note 9 pro Yaş 25 Konum Van Katılım 6 Şubat 2021 Konular 1 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1 7 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 Stoya' Alıntı: kaanaks, Farklı twrp ile deneyin Genişletmek için tıkla ... Hocam PC den denedim ama PC cihazı unklwn görüyor bazen waiting any sevice diyor bazen unkown sevice gibi şeyler Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 7 Şubat 2021 Stoya' Alıntı: kaanaks, Farklı twrp ile deneyin Genişletmek için tıkla ... Device
Stoya' Alıntı: kaanaks, Farklı twrp ile deneyin Genişletmek için tıkla ... Hocam PC den denedim ama PC cihazı unklwn görüyor bazen waiting any sevice diyor bazen unkown sevice gibi şeyler Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 7 Şubat 2021 Stoya' Alıntı: kaanaks, Farklı twrp ile deneyin Genişletmek için tıkla ... Device
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.184 Puanları 338 7 Şubat 2021 #13 kaanaks, İlk sayfada verdiğim programı kullanın
K kaanaks Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Kaan akkus Cihazım Note 9 pro Yaş 25 Konum Van Katılım 6 Şubat 2021 Konular 1 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1 7 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Stoya' Alıntı: kaanaks, İlk sayfada verdiğim programı kullanın Genişletmek için tıkla ... Hocam kusura bakmayın Sizide yordum ama bir sorum daha var sizin attığınız programda nasıl twrp yüklendiğini anlatmamış
Stoya' Alıntı: kaanaks, İlk sayfada verdiğim programı kullanın Genişletmek için tıkla ... Hocam kusura bakmayın Sizide yordum ama bir sorum daha var sizin attığınız programda nasıl twrp yüklendiğini anlatmamış
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.184 Puanları 338 7 Şubat 2021 #15 kaanaks, Tüm soruların cevapları telefonunuzun ana bölümünde mevcut... Redmi Note 9 Pro forum.miuiturkiye.net
kaanaks, Tüm soruların cevapları telefonunuzun ana bölümünde mevcut... Redmi Note 9 Pro forum.miuiturkiye.net
M mavno Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yusuf Cihazım note 10 pro Meslek mi software Yaş 35 Konum İzmir Katılım 25 Eylül 2018 Konular 7 Mesajlar 34 Tepkime puanı 5 Puanları 8 8 Şubat 2021 #16 kaanaks' Alıntı: Hocam global rom indirdim twrp den yüklemeye çalışıyorum ama eror 7 hatası veriyor ayrıca wipe kısmında system seçeneği yok yardım!! mavno, Genişletmek için tıkla ... cihazın bootloader kilidi kapalıysa fastboot üzerinden hiçbir yükleme yapılamaz
kaanaks' Alıntı: Hocam global rom indirdim twrp den yüklemeye çalışıyorum ama eror 7 hatası veriyor ayrıca wipe kısmında system seçeneği yok yardım!! mavno, Genişletmek için tıkla ... cihazın bootloader kilidi kapalıysa fastboot üzerinden hiçbir yükleme yapılamaz
E eren_626 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eren Cihazım Mi 9T Pro Mi10 Yaş 33 Konum Ankara Katılım 25 Ocak 2020 Konular 16 Mesajlar 372 Çözümler 3 Tepkime puanı 76 Puanları 43 18 Şubat 2021 #17 Valla ben Magisk managerden roootu kaldır dedim twrp silindi normal güncelleme alabiliyorsun.