Soru Fabrika ayarlarına Dönüldüğünde mi hesabı otomatik kapanır mı ?

mertozyrt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 11
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar Selam,

Xiaomi mi 6 ceptelefonum vardı. üzerinde mi hesabı ve google hesaplar açıktı. telefonu satmam gerekti. ayarlar kısmından fabrika ayarlarına dön dedim ve ve telefonu bu şekilde formatladım. kontrol ettim google hesabı kapandı telefon yeniden acıldı falan ama mi hesabını kontrol etmedım. sizce google gibi mi hesabıda otomatik olarak fabrika ayarlarına dön dediğimde kapanmışmıdır ? eğer kapanmadıysa uzaktan hesabı kapatma şansım varmı . çünkü yeni xiaomi cihaz alacağım ve bu hesabı onda kullanmak istiyorum. alacağım telefon kayıtsız bootloader kilidi için bu yeni alacağım telefondan başvuru yapacağım . şimdiden teşekkürler herkese.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhabalar,
Telefonu satın alan kişi, cihazı ilk kurulum da açtığın da Mi hesap bilgilerinizi isteyecektir. Mi Hesap bilgilerini girmediği sürece cihazı etkinleştirip, kurulumu tamamlayamaz.
Cihazı sıfırladıktan sonra ilk kurulumu yapıp, Tüm hesaplardan çıkış yapıp( Mi hesabı dahil) öyle teslim etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Oyla:

mertozyrt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevap için öncelikle teşekkür ederim hocam. cihazı verdım alan arkadaş gitti. çok anlayan bir abi değil o yuzden sorsam cevap veremez. fabrika ayarlarına dön dediğimde mi hesap otomatik olarak kapatılmış mıdır ? sizin bu konu hakkında fikriniz olur mu ?

ayrıca cihazı fabrıka ayarlarına dön dedim ve sonra ilk ana ekrana gelene kadar kurulum yaptım( işte bölgeyi sec dili seç gibi ) orada google hesabını sordu onu atla dedim. mi hesabını sorduysa onu da atla demişimdir. ama orayı tam hatırlayamıyorum :)

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Kapatılmaz, Açılışta sorar, atla yaparak kuruluma geçemezsiniz hocam. Daha önce siz kapatmış, fabrika ayarlarına öyle sıfırladıysanız sormamıştır.

Kurulum gerçekleştirilmiş ise,
Ayarlar - Mi hesabı kısımını kontrol edebilir.

Oyla:

mertozyrt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi 6
Konular
1
teşekkür ederim hocam o zaman sattığım kişi ile iletişim kurup hesaptan çıkış yapmam lazım .

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
teşekkür ederim hocam o zaman sattığım kişi ile iletişim kurup hesaptan çıkış yapmam lazım .
Eğer cihazı bul aktif değilse,sıfırlama yaptığınızda tüm hesaplar kapatılır.Cihazı bul açıksa zaten siz telefonu sıfırlama sonrası ilk açtığınızda size şifreyi girin ekranı çıkardı ve o ekranı şifre girmeden geçemezdiniz.Öyle bir ekran çıkmadıysa cihazda hesap yok demektir.

Oyla:

mertozyrt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi 6
Konular
1
Eğer cihazı bul aktif değilse,sıfırlama yaptığınızda tüm hesaplar kapatılır.Cihazı bul açıksa zaten siz telefonu sıfırlama sonrası ilk açtığınızda size şifreyi girin ekranı çıkardı ve o ekranı şifre girmeden geçemezdiniz.Öyle bir ekran çıkmadıysa cihazda hesap yok demektir.
teşekkür ederim. deneyimleyerek öğrendim :)

Oyla:
Üst Alt