Yardım F2 Pro bildirim rozetleri sorunu

qwaszxc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali murat
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Maalesef mecbur yeni güncelleme beklemek zorundayız eğer başka roma geçme düşünceniz yoksa.

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam başka rom derken biraz açıklama yapabilirmisiniz. benim gibi yurt dışı cihaz kullanmaya başlayanlar için. temel şeyler demeniz yeterli örnek: hindistan romu atıyorum 7.1.1.1 mesala bu romda çalışırmı (örneği ttamamen salladım :( )

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
hocam başka rom derken biraz açıklama yapabilirmisiniz. benim gibi yurt dışı cihaz kullanmaya başlayanlar için. temel şeyler demeniz yeterli örnek: hindistan romu atıyorum 7.1.1.1 mesala bu romda çalışırmı (örneği ttamamen salladım :( )
Ben uzun süre xiaomi den ayrı kaldım ve tekrardan dönüş yaptım. Verdiğim bilgiler yanlış olabilir ama kısaca söylemek gerekirse, forumda gördüğüm kadarıyla global romda bu sorun mevcut. Ama eu rom, oneos rom ya da aosp tabanlı romları kullanan arkadaşlarda herhangi bir sorun yok gibi görünüyor. Size tavsiyem poco f2 pro kısmındaki açılan konuları incelerseniz daha sağlıklı olacaktır.

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

qwaszxc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali murat
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba.
Poco f2 pro da bildirim rozetleri görünmüyor.
Sadece Gmail de bildirim rozetleri gözüküyor. Diğer WhatsApp, telegram gibi uygulamalarda, mesajlarda rozet(rakamlar) görünmüyor. Yani kaç adet mesaj gelmiş, üzerinde yazmıyor.
Bunun çözümü var mı?
sırf bu sorunu çözmek için rom atma işlerini öğrendim twrp fastboot forum.miuiturkiye sayesinde ama romlarda kurtarmadı beni. notifyer diye uygulma var. araç olarak bildirim gözükmesini istediğiniz uygulama yı seçin tam istediğim gibi rozetleri sayıyor. şuan için beni tatmin etti. hatta bu işi çözdüğü için uygulmanın tam sürmünü bile satın aldım

narullah6154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
4
sırf bu sorunu çözmek için rom atma işlerini öğrendim twrp fastboot forum.miuiturkiye sayesinde ama romlarda kurtarmadı beni. notifyer diye uygulma var. araç olarak bildirim gözükmesini istediğiniz uygulama yı seçin tam istediğim gibi rozetleri sayıyor. şuan için beni tatmin etti. hatta bu işi çözdüğü için uygulmanın tam sürmünü bile satın aldım
Acaba hangi APK olduğunu falan paylaşmanız mümkünmü eğer forum kurallarına göre link paylaşımı yasak falansada mesaj olarak paylaşırsanız çok sevinirim

qwaszxc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali murat
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Acaba hangi APK olduğunu falan paylaşmanız mümkünmü eğer forum kurallarına göre link paylaşımı yasak falansada mesaj olarak paylaşırsanız çok sevinirim
apk değil direk uygulama google play de var. apk sını bulursunuz ama apk aramadım 7 lira bişeydi bedava olarak kullandım sonra beğenince destek olmak için satın aldım. uygulama adı :

Notifyer Unread Count​

Aliemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
METİN KÖKSAL
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
5
Arkadaşlar merhaba.
Poco f2 pro da bildirim rozetleri görünmüyor.
Sadece Gmail de bildirim rozetleri gözüküyor. Diğer WhatsApp, telegram gibi uygulamalarda, mesajlarda rozet(rakamlar) görünmüyor. Yani kaç adet mesaj gelmiş, üzerinde yazmıyor.
Bunun çözümü var mı?
Sorun çözüldü.
Aynı sorunu yaşayanlar aşağıdakini yapsın. .

Sonunda çözdüm.

Telefondaki poco launcher in sürümü ile alakalı sorun.

Üzerinde poco 2.20.1.17 var.

Google dan poco launcher 2.20.1.19 u apk olarak ara. İndir ve kur. Sorun tamamen düzeliyor. Rozetler artık görünüyor.

Aliemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
METİN KÖKSAL
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
5
Bende de aynı dert var rakamlar çıkmıyor. Üst taraftaki alandan anlıyorum bişey geldiğini. çok can sıkıcı bir durum çözümü olan biri varsa çok sevinirim bende. 3 haftadan beri artık bende poco f2 pro 8/256 kullanıcısıyım.
Sorun çözüldü.
Google dan poco launcher apk yaz.
Poco 2.20.1.19 sürümünü indir. Apk olarak kur
Rozetler görünüyor artık

narullah6154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
4
Sorun çözüldü.
Google dan poco launcher apk yaz.
Poco 2.20.1.19 sürümünü indir. Apk olarak kur
Rozetler görünüyor artık
Şuan çözüm olmuş gibi görünüyor yani rozetler geldi bir değişiklik olursa yine buraya yazarım bilgi için teşekkürler

qwaszxc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali murat
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1

Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 12.5 ] v21.6.9 Beta Sürümü İndirme Bağlantısı​

Beta sürümünün bu versiyonunda artık benimde bildirim sorunum çözüldü. Bildirim sorunu için başka çözüm arayanlar için buraya yazıyım dedim.

Üst Alt