Fiyatlar gerçekten çok uygun. Neredeyse Çin fiyatından bile ucuz. Referanslarınız varsa, peynir ekmek gibi satmanız lazım. Ama benim ve birçok kişinin eminim güven sorunu vardır.
Fiyatlar gerçekten çok uygun. Neredeyse Çin fiyatından bile ucuz. Referanslarınız varsa, peynir ekmek gibi satmanız lazım. Ama benim ve birçok kişinin eminim güven sorunu vardır.
yani aslında ilk sayfayı daha detaylı tutabilir çünkü verilen fiyatlar gerçekten çok iyi ama işte birçok kişi nin güvenle ilgili sorunu oldugu için yanaşamıyor ve herkesin sessizce beklediğini düşünüyorum (bende dahil ) dediğim gibi ilk sayfaya referansı varsa eklerse ve öm yerine aslında ilk sayfada detaylı işlemleri anlatsa daha belki faydalı olur ...
benim satışlarım ön sipariş iledir hocam. stok satış yok bende. mi5 4/128gb siyah var. 1700tl şuan.Hocam siyah mı5 var mı elinde prime yada mi5s de olur ne var?
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ama, kayıt kuyut işlerini unutuyorsunuz. Kaç kişi bu işleri kendi başına halledebilir. Kaç kişi dışarıda malum yolla imei sorunu çözdürebilir??Fiyatlar gerçekten çok uygun. Neredeyse Çin fiyatından bile ucuz. Referanslarınız varsa, peynir ekmek gibi satmanız lazım. Ama benim ve birçok kişinin eminim güven sorunu vardır.