Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uacellat62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Konular
0
Fiyatlar gerçekten çok uygun. Neredeyse Çin fiyatından bile ucuz. Referanslarınız varsa, peynir ekmek gibi satmanız lazım. Ama benim ve birçok kişinin eminim güven sorunu vardır.

batyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Galaxy s2
Konular
0
Fiyatlar gerçekten çok uygun. Neredeyse Çin fiyatından bile ucuz. Referanslarınız varsa, peynir ekmek gibi satmanız lazım. Ama benim ve birçok kişinin eminim güven sorunu vardır.

yani aslında ilk sayfayı daha detaylı tutabilir çünkü verilen fiyatlar gerçekten çok iyi ama işte birçok kişi nin güvenle ilgili sorunu oldugu için yanaşamıyor ve herkesin sessizce beklediğini düşünüyorum (bende dahil :) ) dediğim gibi ilk sayfaya referansı varsa eklerse ve öm yerine aslında ilk sayfada detaylı işlemleri anlatsa daha belki faydalı olur ...

yakupb03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Xperia
Cihazım
Xperia Z2-Z5
Konular
6
Hocam siyah mı5 var mı elinde prime yada mi5s de olur ne var?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
yani aslında ilk sayfayı daha detaylı tutabilir çünkü verilen fiyatlar gerçekten çok iyi ama işte birçok kişi nin güvenle ilgili sorunu oldugu için yanaşamıyor ve herkesin sessizce beklediğini düşünüyorum (bende dahil :) ) dediğim gibi ilk sayfaya referansı varsa eklerse ve öm yerine aslında ilk sayfada detaylı işlemleri anlatsa daha belki faydalı olur ...

Güven konusunda size hak veririm hocam. Güven meselesi öyle ha deyince olacak iş değil.
Forumda vitex hocama mi mix aldık. Ticaret geçmişinde yorumu mevcut.
ilgazcirasi hocama redmi note 4 aldırıyorum yolda şuan.
Forum dışından da 2 sipariş var. Onlarda yolda.
selduman yani koray hocam da bir tane mi mix aldıracağını söyledi.
Velhasıl kelam bir zaman sonra olay daha netlik kazanır ve aklında güven meselesi olanlar daha rahat alışveriş yapabilirler.
Ayrıca aliexpress kullanıcı linkim de konuda mevcut. Oradan da alışverişlerime göz atabilirsiniz.

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Hocam siyah mı5 var mı elinde prime yada mi5s de olur ne var?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim satışlarım ön sipariş iledir hocam. stok satış yok bende. mi5 4/128gb siyah var. 1700tl şuan.
mi5s ler ilk mesajda yazıyor.

Thingol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi4 LTE
Konular
0
Hocam Redmi 4 Prime siyah rengini kaça getirebilirsiniz?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Evet ama, kayıt kuyut işlerini unutuyorsunuz. Kaç kişi bu işleri kendi başına halledebilir. Kaç kişi dışarıda malum yolla imei sorunu çözdürebilir??
;)

Bu gibi sorunları aşmak için ben 100 lira fazla verdim ve her türlü işlemi yapılmış cihaz aldım.

arifani

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi Mİ 5
Konular
0
xiaomi mi max fiyatınız nedir.rizedeyim eldem alıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt