- Adım
- Amele
- Cihazım
- N7100 Note 2
- Konular
- 0
Üstad, MI 5s ve MI 6'nın güncel fiyatları ve bekleme süreleri hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen.
öm gönderdim hocam
Sanmıyorum, sahibinden de ilanları mevcut fakat dolar kuru hareketleri tabi ki fiyatlarda değişime sebebiyet veriyor....ilk sayfadaki bilgiler güncel değil mi ? herkese öm ile bilgi veriyorsunuz yada herkese ayrı fiyat mı veriyorsunuz merak ettim
fiyatlar güncel değil hocam. zamanım olmadığı için güncelleyemedim.ilk sayfadaki bilgiler güncel değil mi ? herkese öm ile bilgi veriyorsunuz yada herkese ayrı fiyat mı veriyorsunuz merak ettim
dolarda çok fazla dalgalanma yok bu sıralar hocam. fiyatın değişmesi sadece dolar değil tabiki. bu sıralar fiyatlar değişince 20-50tl gibi küçük rakam olarak değişiyor.Sanmıyorum, sahibinden de ilanları mevcut fakat dolar kuru hareketleri tabi ki fiyatlarda değişime sebebiyet veriyor....
Stok satış konusunda bir gelişme var mı? O tarihte sipariş verseydim şimdi telefonum gelmişti diye de aklımdan geçiyor ama stok satış da tercihim diyelim.stok satış şuan yok hocam. ilerleyen zamanda girebilirim.
stok satış için birkaç cihaz aldırdım hocam. yukarda mesajımda yazdım, elimde sadece note4 kaldı. diğerleri gitti hemen. bu cihazıda iki kişi elden bakacak. almazlarsa satışı devam edecek.Stok satış konusunda bir gelişme var mı? O tarihte sipariş verseydim şimdi telefonum gelmişti diye de aklımdan geçiyor ama stok satış da tercihim diyelim.