f. oksuz den xiaomi redmi note 4 aldım, dün kargodan teslim aldım, ilgili bir satıcı, sorularıma kısa sürede cevap verdi, süreç hakkında bilgilendirme yaptı. Kutulu geldi ürün. Şarj dönüştürücü (Türkiye ye uyulu hale getiren aparat) içindeydi. Güven konusunda problemi olanlara kendi deneyimlerimi yazıyorum:
1.Ön ödemeli satış yaptığını açık ve net ifade etti. Stok satış yapmadığını eğer hemen teslim istersem diğer satıcılarla görüşmem gerektiğini söyledi. Almam için asla ısrar etmedi.
2.Banka hesabındaki isim ile forum ismi aynıydı.
3.Neden ucuz diye düşündüğümde imei ve rom işlerini alıcıya bırakmasından diye düşündüm.
Sorunsuz bir alışveriş süreci oldu.
teşekkürlertelefonunuz hayırlı olsun hocam
ödeme yapıldıktan sonra siparişinizi veriyorum hocam. telefonun gelmesi 35 gün civarıdır. telefonu yurt dışından geldiği hali ile size gönderiyorum hocam. imei, rom vs. alıcıya aittir.Bu fiyatlar dışında başka bir masraf varmı . yani şimdi bu fiyatları gönderince 35-40 içinde ürünü alacakmıyız ?
bu mesajda geçen malum yolla imei sorunu nasıl çözüliyor ?Evet ama, kayıt kuyut işlerini unutuyorsunuz. Kaç kişi bu işleri kendi başına halledebilir. Kaç kişi dışarıda malum yolla imei sorunu çözdürebilir??
hocam forumu hiç araştırmadınız ve bu işleri hiç bilmiyormusunuz? özel mesaj atıyorum size.mi 5 prime ne kadar ?
bu mesajda geçen malum yolla imei sorunu nasıl çözüliyor ?
Telefon önce size gelip bize siz mi kargoluyorsunuz yoksa kargo direk bize mi geliyor ?