Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sohilj23

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soheil
Cihazım
LG G3
Konular
0
hocam Lenovo ZUK Z2 beyaz sipariş verir misin ?

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
f. oksuz den xiaomi redmi note 4 aldım, dün kargodan teslim aldım, ilgili bir satıcı, sorularıma kısa sürede cevap verdi, süreç hakkında bilgilendirme yaptı. Kutulu geldi ürün. Şarj dönüştürücü (Türkiye ye uyulu hale getiren aparat) içindeydi. Güven konusunda problemi olanlara kendi deneyimlerimi yazıyorum:
1.Ön ödemeli satış yaptığını açık ve net ifade etti. Stok satış yapmadığını eğer hemen teslim istersem diğer satıcılarla görüşmem gerektiğini söyledi. Almam için asla ısrar etmedi.
2.Banka hesabındaki isim ile forum ismi aynıydı.
3.Neden ucuz diye düşündüğümde imei ve rom işlerini alıcıya bırakmasından diye düşündüm.
Sorunsuz bir alışveriş süreci oldu.

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
f. oksuz den xiaomi redmi note 4 aldım, dün kargodan teslim aldım, ilgili bir satıcı, sorularıma kısa sürede cevap verdi, süreç hakkında bilgilendirme yaptı. Kutulu geldi ürün. Şarj dönüştürücü (Türkiye ye uyulu hale getiren aparat) içindeydi. Güven konusunda problemi olanlara kendi deneyimlerimi yazıyorum:
1.Ön ödemeli satış yaptığını açık ve net ifade etti. Stok satış yapmadığını eğer hemen teslim istersem diğer satıcılarla görüşmem gerektiğini söyledi. Almam için asla ısrar etmedi.
2.Banka hesabındaki isim ile forum ismi aynıydı.
3.Neden ucuz diye düşündüğümde imei ve rom işlerini alıcıya bırakmasından diye düşündüm.
Sorunsuz bir alışveriş süreci oldu.

telefonunuz hayırlı olsun hocam :)

batyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Galaxy s2
Konular
0
mi6 yı bekliyoruz bakalım piyasası ne olacak

kayafth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Lg g3
Konular
2
Bu fiyatlar dışında başka bir masraf varmı . yani şimdi bu fiyatları gönderince 35-40 içinde ürünü alacakmıyız ?

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Bu fiyatlar dışında başka bir masraf varmı . yani şimdi bu fiyatları gönderince 35-40 içinde ürünü alacakmıyız ?
ödeme yapıldıktan sonra siparişinizi veriyorum hocam. telefonun gelmesi 35 gün civarıdır. telefonu yurt dışından geldiği hali ile size gönderiyorum hocam. imei, rom vs. alıcıya aittir.
almak istediğiniz telefonu detaylı şekilde bildirin güncel fiyatını vereyim size hocam. fiyatlar bazen günlük olarak bile değişiyor.

tria_13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
yok
Konular
2
mi 5 prime ne kadar ?

Evet ama, kayıt kuyut işlerini unutuyorsunuz. Kaç kişi bu işleri kendi başına halledebilir. Kaç kişi dışarıda malum yolla imei sorunu çözdürebilir??
bu mesajda geçen malum yolla imei sorunu nasıl çözüliyor ?
Telefon önce size gelip bize siz mi kargoluyorsunuz yoksa kargo direk bize mi geliyor ?

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
mi 5 prime ne kadar ?

bu mesajda geçen malum yolla imei sorunu nasıl çözüliyor ?
Telefon önce size gelip bize siz mi kargoluyorsunuz yoksa kargo direk bize mi geliyor ?
hocam forumu hiç araştırmadınız ve bu işleri hiç bilmiyormusunuz? özel mesaj atıyorum size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt