- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Xiaomi 11 Lite
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 593
₺ simgesi var mı hocam ?
çok yakında
₺ simgesi var mı hocam ?
Rica ederim hocam, bunu dener misiniz? Tamamı kalın.Teşekkürler hocam. Harfleri kalınlaştırmanın bir yolu var mı acaba?
Hocam bu daha bir güzel oldu. TeşekkürlerRica ederim hocam, bunu dener misiniz? Tamamı kalın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Elinize emeğinize sağlık... Teşekkürler...Konuyu okumadan uygulamayın.
Fontu temanıza uyarlamak için indirip tema uygulamasından içe aktar a basıp yazı tipi seçeneğinden fontu seçip telefonunuzu yeniden başlattığınızda font sisteme uyarlanacaktır. (Mtz dosyası için)
Not: Fontu kullanabilmeniz için Custom rom kullanmanız gerekir ( örnek olarak EuRom, MiRoom, )
Mtz Linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSadece Regular olarak gelir.)
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Twrp linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirFlaşlayarak uygulayabilirsiniz.
( görseldeki gibi bold, ve regullar olarak kullanılacaktır.) ( sistem fontunu yedekleme den kurmayın. Varsayılan Sisteme Dönmek için )
Varsayılan sistem fontu için konu üzerinden
hmthvrn hocamın paylaşmış olduğu sistem fontu ile geri twrp ile geri yükleyebilirsiniz.
Yardım - Miui 9/10 System Font istek | TWRP
Arkadaşlar merhaba, Xiaomi EU rom kurdum. Sonrasında da yedek almadan başka font flaşladım. O nedenle TWPR'de flaşlamak için orijinal MIUI fontu arıyorum. Mi Lanting diye buldum ama TWPR için uygun değil. Ve Global'de kullanılan don't da değilmiş ayrıca... Şimdiden teşekkürler...forum.miuiturkiye.net
Magisk Modülü Linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1- Exo Font Magisk.zip dosyasını indirin.
2-Magisk uygulamasını açın> Modüllere girin>+ İşaretine basıp Kasia Font-Magisk.zip dosyasını seçin>Yüklendikten sonra cihazı yeniden başlatın.
Konu şablonu için agit77 hocama teşekkür ederim.
Twrp/Magisk İle Yüklendiğinde Regullar ve Bold
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.