Yardım Excel dosyası açılış şifresini kırma

muratcan-90

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat Can
Cihazım
MSI PE60 6QE
Konular
0
.xlxs değil de .xlsx olabilir hocam

eğer eklentideki gibi açılıyorsa Office 2016 dır hocam aksi halde farklı sürümdür... siz bana .xlsx dosyasını atın ben denerim isterseniz...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Selamlar, aynı konudan ben de muzdarip oldum. Söylemiş olduğunuz programı indirdim ancak dosyayı görmedi, daha sonra farklı kaydet ile 2003 e çevirdim, bu sefer de dosyayı gördü ancak (This documents is not password protected) Bu döküman şifre korumalı değil diyor, halbuki korumalı. Konu hakkında birisi yardımcı olabilir ise çok memnun olurum.

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Selamlar, aynı konudan ben de muzdarip oldum. Söylemiş olduğunuz programı indirdim ancak dosyayı görmedi, daha sonra farklı kaydet ile 2003 e çevirdim, bu sefer de dosyayı gördü ancak (This documents is not password protected) Bu döküman şifre korumalı değil diyor, halbuki korumalı. Konu hakkında birisi yardımcı olabilir ise çok memnun olurum.

Bu konu ilk açıldığında baya bir uğraştım ve araştırdım ama sonuç nafile ne yazık ki özellikle microrsft forumlarinda .xlsx uzantılı dosyaları kırmanın imkansız olduğundan bahsediyorlar.

Üst Alt