Hocam paylaştığım magisk modül içinde medium olarak var?Daha önce de kullandığım bir yazı tipi ama medium olanını bulamadım.. Elinde olan varsa paylaşsın lütfen.
Bu daha önce kullandığım..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu aradığım ama bir türlü bulamadığım medium olanı.
Hocam Ben terminal emülatörü kullanıp yüklüyorum fontları magisk üstünden, sizin verdiğiniz modülü denemedim ne yalan söyleyeyim.. Hemen deneyip dönüş yapacağım.Hocam paylaştığım magisk modül içinde medium olarak var?
Yalnız magisk modül burada eksik sanırımHocam Ben terminal emülatörü kullanıp yüklüyorum fontları magisk üstünden, sizin verdiğiniz modülü denemedim ne yalan söyleyeyim.. Hemen deneyip dönüş yapacağım.
Kullandığınız rom neydi hocam?Hocam Ben terminal emülatörü kullanıp yüklüyorum fontları magisk üstünden, sizin verdiğiniz modülü denemedim ne yalan söyleyeyim.. Hemen deneyip dönüş yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
agit77 maalesef sonuç aynı hocam.. Sanırım farklı cihaz / rom farklı şekilde çalışıyor bu font sağolun.
Sisteme uyarlanması konusunda sıkıntı yok.. Ben heryerde medium olarak gözüksün istiyorum ama bazı yerlerde Regular bazı yerlerde Bold bazı yerlerde medium olarak çıkıyor.. Kafasına göre takılıyor lanetYalnız magisk modül burada eksik sanırım
Sisteme tam olarak uyarlanması için
MiLanProVF.ttf olması gerekir siz hangisini olmasını istiyorsanız bu ismide ekleyin
Xiaomi eu 8.9.13 betaKullandığınız rom neydi hocam?
Bir dakika hocam ayarlıyalımSisteme uyarlanması konusunda sıkıntı yok.. Ben heryerde medium olarak gözüksün istiyorum ama bazı yerlerde Regular bazı yerlerde Bold bazı yerlerde medium olarak çıkıyor.. Kafasına göre takılıyor lanet
Adamın dibisiniz hocamBu şekilde deneyin bakalım
Tamamı medium
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir