- Adım
- Mehmet Fatih
- Cihazım
- Mİ5s-RNote8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 13
Hocam rom baya iyi lakin geliştirici seçenklerini bulamadım ben nerde acabaKernelsiz ise çok iyi süreler
Hocam rom baya iyi lakin geliştirici seçenklerini bulamadım ben nerde a
nasıl aktif edicem detaylı anlatır mısnız zahmet olmazsa ?Önce aktif etmeniz gerekiyor
Ayarlarda en alt menüye ininnasıl aktif edicem detaylı anlatır mısnız zahmet olmazsa ?
Hocam magisk kurulumunu nasıl yaptınız ? Ben kurmaya çalıştığım zaman telefon kurulum sonrası sürekli yeniden başlatılıyor. Acaba romun yanında ekstra bir eklenti mi kurmalıyız ?Fkm ile ben ayarladım cpu yu sıkıntı olmadı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buda suanki kullanım
Ama reboot yaptığım için magisk yükleme yaptım bu nedenle istatistik sıfırladı
aslı bu
Peki hocam son bir sorum var bu romla beraber gelen uygulamaları silebiliyormuyuzAyarlarda en alt menüye inin
Açılan sayfada da en alt bölüme inin ordaki yazıya 5-6 kere basın
Aynı sorun bendede var sorunu çözebilirsen haberdar eder misinHocam magisk kurulumunu nasıl yaptınız ? Ben kurmaya çalıştığım zaman telefon kurulum sonrası sürekli yeniden başlatılıyor. Acaba romun yanında ekstra bir eklenti mi kurmalıyız ?
Magisk R sonra magisk 21.1 flaşlamanız gerekiyorHocam magisk kurulumunu nasıl yaptınız ? Ben kurmaya çalıştığım zaman telefon kurulum sonrası sürekli yeniden başlatılıyor. Acaba romun yanında ekstra bir eklenti mi kurmalıyız ?
Devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.Peki hocam son bir sorum var bu romla beraber gelen uygulamaları silebiliyormuyuz