- Konular
- 0
Biraz global takılayım hocam sonra büyük ihtimalle beğenmeyip Evo'ya döneceğim.Onunla ilgili yazacaktım kernel önerebilirim hala kullanmak istiyorsanız
Biraz global takılayım hocam sonra büyük ihtimalle beğenmeyip Evo'ya döneceğim.Onunla ilgili yazacaktım kernel önerebilirim hala kullanmak istiyorsanız
Android 11 ile güvenlik düzeyi de artırıldı muhtemelen bundan kaynaklanıyorandroid 11 custom romların hiçbirinde modlu oyunlar çalışmıyor.çıkacak orjinal a11 romlarda da böyle olursa,android 11 benim için çöp olur malesef![]()
hata değil o farklı bir kablo ile şarj edince oluyorromdaki ilk hata aşırı yavaş şarj olma. belki benim kablomda sorun olabilir ama kablonun yönünü değiştirdğimde sorunsuz şarj olmaya başladı
O işe yaramadı bende hocam.hata değil o farklı bir kablo ile şarj edince oluyor
Xiaomi Parts menüsünden fast charge ikonunu aktif edip deneyin
Aramıza hoş geldiniz hocam. Açıkçası global miui 11.0.12.0 sürümü de şu an için stabil duruyor. Ben şu an onu kullanıyorum.Global Miui 12 yükledim ben de Closed china gelene kadar burdayım
o açık olmasına rağmen oldu daha önce global rom kullanırken şarj kablosunda bir sıkıntı olmamıştıhata değil o farklı bir kablo ile şarj edince oluyor
Xiaomi Parts menüsünden fast charge ikonunu aktif edip deneyin
Android 11 ile alakalı bu durum farklı a11 romlarda da yaşadım maalesefo açık olmasına rağmen oldu daha önce global rom kullanırken şarj kablosunda bir sıkıntı olmamıştı
Sağolun hocam alternatif pek yoktu maalesef eu stabil çok tatmin etmedi beta son sürüm sorunlu konunun yorumlarında 12.0.2.0 dağıtıldığını gördüm 12.0.1.0'ı fastboot romu ile kurdum sonra 02 ye güncelledim şuanlık güzelAramıza hoş geldiniz hocam. Açıkçası global miui 11.0.12.0 sürümü de şu an için stabil duruyor. Ben şu an onu kullanıyorum.