Rom Evolution X 7.1 Android 13 OFFICIAL | AOSP

kaanayaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9T
Konular
3
İlk 3 sorunun ayarları yok hocam default olarak o şekilde çalışıyor. Önce ki sürümlerde animasyon özellikleri vardı ama rom yayıncısı kaldırmış. Sadece ekran kapanma ve hızlı ayarlarda ki animasyonları değiştirebiliyoruz.

Parmak izi için;
Ayarlar > The Evolver > Kilit ekranı > Parmak izi ayarları > Her zaman açık parmak izi okuyucu
Teşekkürler hocam.
O zaman bu gibi özelleştirmeli kapsayacak bir proje arayışına gireceğim ya da customiuizer tadında modül vs. ile çözüm olursa kalacağım gibi.

cmert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşku
Cihazım
S21 8-128
Konular
17
İlk defa AOSP olarak bu romu kurdum. Hız olarak beni etkiliyor ama alışaması güç olan bir kaç ayarını bulamadığım değişiklik var.
1. Uygulamalar arası geçiş menüsü (alt+tab) her ne deniyorsa ekteki gibi ekrana sığdırılmış olmasını yapamadım. Koca ekranı bir uygulama görüntüsü kaplıyor ve ayarı bulamadım...
2. Tüm yüklü uygulamaların göründüğü yerde bi sıralama ayarını bulamadım. Basılı tutunca direk ana ekrana taşıyor vs.
3. Geçişlerdeki animasyonları, Menü sonlarına gelince gerilme efekti vs. kapatacak ayarı bulamadım. Sanırım yok.
4. Ekran kapalı iken parmak izi alanına dokununca ekran uyanıyordu. Bu Rom'da illa çift dokunarak ile uyandırmak gerekiyor gibi...
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
1. sorunuz için şu ayarı uygulayın: masaüstü/evo x launcher ayarları/çeşitli/görev çubuğu kullan=on

kaanayaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9T
Konular
3
1. sorunuz için şu ayarı uygulayın: masaüstü/evo x launcher ayarları/çeşitli/görev çubuğu kullan=on
Denedim de hocam navigasyon tuşları yukarı çıktı, uygulama simgelerinin üstüne bindi. Bu ayar uygulamalar arası geçiş ekranını hiç değiştirmedi. Aradığım olay SS ekteki gibi görünmesi. Hatta basılı tutarak "Durdur" özelliğinin olmasıda olsa... Daha özelleştirilebilir MIUI aratmayacak rom arayışına girdim gibi. Ya da denedim olmadı diyerek döneceğim MIUI'a.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231108-171321_Kiwi Browser.png
    Screenshot_20231108-171321_Kiwi Browser.png
    503,4 KB · Görüntüleme: 21

cmert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşku
Cihazım
S21 8-128
Konular
17
Denedim de hocam navigasyon tuşları yukarı çıktı, uygulama simgelerinin üstüne bindi. Bu ayar uygulamalar arası geçiş ekranını hiç değiştirmedi. Aradığım olay SS ekteki gibi görünmesi. Hatta basılı tutarak "Durdur" özelliğinin olmasıda olsa... Daha özelleştirilebilir MIUI aratmayacak rom arayışına girdim gibi. Ya da denedim olmadı diyerek döneceğim MIUI'a.
ben navigasyon tuslari yerine hareketle gezinme kullandigim icin yukari cikma olmuyor ama bahsettiginiz ozellikleri karsilamiyor anlasilan. aosp de bu kadar oluyor maalesef :)

SPHİNX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T
Konular
22
Merhabalar. Her rom attıgımda bazen guncelleme bazen twrp den kurulum yapmak ıstıyorum ancak rasgele harf ve sayılarla sıfrelenıyor. Formatlayınca duzelıyor ama rom ustune kurmak ıstıyorum. Bu yuzden rom sonrası sıfırlamadan hıcbırsey kuramıyorum. Sıfrelenmesının sebebı nedır her seferınde nasıl cozerız?

Ekli dosyalar

• Screenshot_73.png
    Screenshot_73.png
    85,9 KB · Görüntüleme: 11

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Merhabalar. Her rom attıgımda bazen guncelleme bazen twrp den kurulum yapmak ıstıyorum ancak rasgele harf ve sayılarla sıfrelenıyor. Formatlayınca duzelıyor ama rom ustune kurmak ıstıyorum. Bu yuzden rom sonrası sıfırlamadan hıcbırsey kuramıyorum. Sıfrelenmesının sebebı nedır her seferınde nasıl cozerız?
Konuda ki TWRP'yi kullanın rom kurulumu için. Olmazsa romdan sonra konuda ki DFE'yi flashlayabilirsiniz.

Güncel sürümü kurmanızı önermem altında ki drive linkinde romun en beğenilen sürümü yer alıyor onu kullanın

SPHİNX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T
Konular
22
Konuda ki TWRP'yi kullanın rom kurulumu için. Olmazsa romdan sonra konuda ki DFE'yi flashlayabilirsiniz.

Güncel sürümü kurmanızı önermem altında ki drive linkinde romun en beğenilen sürümü yer alıyor onu kullanın
Hocam DFE sıfrelenmesını egellıyor dogrumu baska bır sorunu falan yok. Birde linke gidince 13 ve 14 olarak soruyor miui heralde. Guncelde sorunlar mı var hocam.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam DFE sıfrelenmesını egellıyor dogrumu baska bır sorunu falan yok. Birde linke gidince 13 ve 14 olarak soruyor miui heralde. Guncelde sorunlar mı var hocam.
Android sürümü olarak soruyor. Android 13 ve 14. A14 de dinamik bölümleme var sorun çıkartacaktır 13 öneririm. Konuda ki eski sürüm linkini kullanın.

Dfe şifrelemeyi engeller. A14 için test etmedim a13 için engelliyor

SPHİNX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T
Konular
22
Emrespect Tamamdır hocam. O zaman eski sürüm linkinden talimatlarla kuruyorum. Magiski kullanmam hocam ancak telefonda bulunmasının herhangı katkısı varmı moduller ve root dısında? Tesekkurler. Uzun sure sorunsuz kullanmak ıstiyorum cıhazı stabil olarak.

SPHİNX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T
Konular
22
Hocam selamlar halen kullanıyor musunuz? Hangi sürüm ve memnun musunuz?

Üst Alt