Rom Evolution X 7.1 Android 13 OFFICIAL | AOSP

efeleoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi not4
Konular
1
Tüm saygımla, ghost rom kıyaslanamaz evolution x ile, denedim ayarları yaptım ve kullanamadım maalesef.
ikisi de başarılı rom. tek tercih sebebi aosp yada miui diye olabilir. kararınız öyle olsun . Aosp ise evo miui ise Ghost dur.

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
ikisi de başarılı rom. tek tercih sebebi aosp yada miui diye olabilir. kararınız öyle olsun . Aosp ise evo miui ise Ghost dur.
Miui de global 12.1.4 iyi. Epey bir üretici yazılımı temizliği yapıp , başlatıcıyı spillomod ile modlarsanız tadından yenmez. Ama önce release launcher'ı alpha ile değiştirmeniz gerekli. "Bana göre" ghost rom global yanında çok ağır kalıyor. Kıyas yaparken tabiki de port rom olduğunu unutmuyorum. Daha önce de yazdım, özellikle çağrılarda görüşme ses kalitesi ve müzik ses kalitesi ile hızı için bu romdayim.

Cihat1968

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Mi9T
Konular
2
Bu romda direkt ota üstünden güncelleme yapılıuor mu

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

Cihat1968

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Mi9T
Konular
2
Ben denedim ama Twrp de hata alıyorum.Android trigger rescue falan yazıyordu.

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Ota yüklemesinde döngüde kalıyor maalesef, muhtemelen dosya şifrelemesinden kaynaklı. Bilgisayardan indirip yüklemeye çalıştım, gene döngü. 4 wipe yaptım bu sefer de şifreledi herşeyi .Format data yapıp yeniden kurdum. Daha bir hoş olmuş rom. Lakin volte gitti, onu bulmaya çalışıyorum.

Cihat1968

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Mi9T
Konular
2
muhtemelen bende aynı sorunu yaşıyorum başka çözüm yolu yok mu

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Ota yüklemesinde döngüde kalıyor maalesef, muhtemelen dosya şifrelemesinden kaynaklı. Bilgisayardan indirip yüklemeye çalıştım, gene döngü. 4 wipe yaptım bu sefer de şifreledi herşeyi .Format data yapıp yeniden kurdum. Daha bir hoş olmuş rom. Lakin volte gitti, onu bulmaya çalışıyorum.
Bu arada yeni güncelleme notunda geliştirici temiz flash zorunlu demişti. Ondan olabilir.

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Bu arada yeni güncelleme notunda geliştirici temiz flash zorunlu demişti. Ondan olabilir.
Onu yaptım, volte yoktu. Hazır format data yapmışken önce linegea indirdim baktım, çok sade hoşuma gitmedi değil, şimdi de banana indirdim onu kuruyorum. Bunda volte direkt açıldı, ekran görüntüleri de hoşuma gitmişti. Kurulumu tamamlayıp biraz takılayım bunda.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Onu yaptım, volte yoktu. Hazır format data yapmışken önce linegea indirdim baktım, çok sade hoşuma gitmedi değil, şimdi de banana indirdim onu kuruyorum. Bunda volte direkt açıldı, ekran görüntüleri de hoşuma gitmişti. Kurulumu tamamlayıp biraz takılayım bunda.
Bu arada volte gitmesinin sebebi durum cubugunda gösterilecek ikonlarda voltenin kapalı olmasından dolayıdır muhtemelen.

Üst Alt