Tamam hocam tekrar deneyeceğim inşallah olur çok kurmak istiyorumEvet pitchblack kullanıyorum destekliyor.
hocam romu pbrp üzerinden kurdum test ettim miui dan sonra baya değişik geldi ama hoş teşekkürler elinize sağlık tekrardanEvet pitchblack kullanıyorum destekliyor.
Rica ederim hocam güle güle kullanınhocam romu pbrp üzerinden kurdum test ettim miui dan sonra baya değişik geldi ama hoş teşekkürler elinize sağlık tekrardan
Hocam selamlar romun oto güncelleme özelliği varı?Kurulum Talimatı:
-Wipe/Temizle > Gelişmiş> Cache&Dalvik, Veri, Önbellek
- Flaş Rom
- Format Data
- Reboot System
Cihaz açıldıktan sonra eğer Google kurulum kısmında çok uzun süre kalıp açılmaz ise aşağıda verdiğim linkteki Gappsi Romu flaşladıktan sonra flaşlayın. Onun haricinde gerek yok romda Gapps mevcuttur.
Evolution X 5.2 İndirme Linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hata alırsanız kurulacak olan Gapps :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Önerilen Kernel : Loki KernelLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirAndroid 11 ve AOSP'a özel olarak tasarlanmış bu Kernel hem performans hem de sarjda güzel işler başarıyor.(Kurmadan önce "boot" "dtbo" yedeği alın)
Overlock Kernel : SilonT KernelLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu Kernel cihazı adeta uçuruyor. Şarj konusunu henüz test edemedim ama abes bir düşüş yok. 33W şarj aktif.(kurmadan önce "boot" "dtbo" yedeği alın.)
Önerilen Uygulamalar : Dolby Atmos (Magiskten Flaşlamanız yeterli)
High Performance DAC : Qualcoom'un yüksek kaliteli ses modunu aktive eder.
Oluşabilecek sorunlardan şahsım ve MIUI Türkiye forumu sorumlu değildir.
Teşekkürler hocam kurdum çok memnunum bir sorun var onu birtürlü halledemedim.Var hocam
hocam android 11 sıkıntısı. sıkıntı değil aslında ama data ve obb klasörü rootta. şu an o romda olmadığım için tam nerede bilmiyorum ama rootlu bir dosya yöneticisinden bir bakın. data kısmında olabilir. uygulamalarınızı swiftbackup ile yedeklemenizi öneririm hesabınıza giriş bile yapmanıza gerek yok kaldığı yerden devam eder. whatsapp gibi uygulamlaar için de geçerliTeşekkürler hocam kurdum çok memnunum bir sorun var onu birtürlü halledemedim.
Sorun şöyle hocam oyun olarak ben real racing3 oynuyorum yedeğini android data dizinine kopyalayamıyorum bilgisayara bağladım öyle yapayım dedim ne yaptımsa yedeği kopyalayamıyorum bilinmeyen hata diyor varmı bir tavsiyeniz.
Tam olarak neyden bahsettiğinizi anlamadım hocam. Miuidaki güncelleme kısmından mi bahsediyorsunuzek güncelleme özelliklerini yanlışlıkla açtım nasıl kapatabilirim ?