Orengefox kurdum da hicbir twrpde sistem silme tiki/secenegi yok. Neden?TWRP yerine orangefox kullanmanızı tavsiye ederim
Bizim cihaz dinamik bölümlere sahip olduğu için sistem vendor vs göremezsiniz. Herhangi bir problem yok, onlar olmadan da temiz kurulum yapabilirsinizOrengefox kurdum da hicbir twrpde sistem silme tiki/secenegi yok. Neden?
Bundan önce kullandığım hiçbir telefonda öyle bir eksik görmedim
Hocam peki buna nasıl zip olarak font kuracagim ya da sistem dosyalarına twrpde erisecegim?Bizim cihaz dinamik bölümlere sahip olduğu için sistem vendor vs göremezsiniz. Herhangi bir problem yok, onlar olmadan da temiz kurulum yapabilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
recoveryden mount ederek sisteme erişebilirsiniz. Benim bahsettiğim wipe kısımlarıydı burdan göremezsiniz ve el ile temizleyemezsiniz,rom kurulumunda otomatik temizlenir.. Fakat sistemi bağlandıktan sonra read only olacaktır. Recoveryden zip ile direk kurulur mu bilmiyorum ,fontu magisk modülü olarakta kurabilirsinizHocam peki buna nasıl zip olarak font kuracagim ya da sistem dosyalarına twrpde erisecegim?
stiller ve duvar kağıtlarından değişebilirsiniz yazı fontunu. Benim Türkçeye çevirdiğim anxcamera android 10 için olan hocam. Evox da ki farklıHocam evo x rom a yeni geçtim. Çoğu uygulamada bu şekil saçma sapan yazı fontu oluyor çözümünü bilen var mı
Bir sorum daha olacak. Bu romla gelen anxcamerayı türkçeleştirmek için paylaştığınız adımları baştan yapmak mı gerekiyor ?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam yazı fontuyla alakalı değil. Sadece uc browserda bu şekilde. Sildim geri yükledim uc browseri fakat anlamadım.recoveryden mount ederek sisteme erişebilirsiniz. Benim bahsettiğim wipe kısımlarıydı burdan göremezsiniz ve el ile temizleyemezsiniz,rom kurulumunda otomatik temizlenir.. Fakat sistemi bağlandıktan sonra read only olacaktır. Recoveryden zip ile direk kurulur mu bilmiyorum ,fontu magisk modülü olarakta kurabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stiller ve duvar kağıtlarından değişebilirsiniz yazı fontunu. Benim Türkçeye çevirdiğim anxcamera android 10 için olan hocam. Evox da ki farklı
Sistemdeki yazı fontuda farkı gözüküyor. Varsayılan olanı yapıp kontrol ettiniz mi sorun olan uygulamaları?Hocam yazı fontuyla alakalı değil. Sadece uc browserda bu şekilde. Sildim geri yükledim uc browseri fakat anlamadım.
Hocam çok farklı birşey var burda. Hic bir uygulama da veya chrome de farklı değil. Ucbrowser ın da bazı sayfalarında değişik oluyor anlamadım. Resimleri koydum.Sistemdeki yazı fontuda farkı gözüküyor. Varsayılan olanı yapıp kontrol ettiniz mi sorun olan uygulamaları?