Haber EvoFone'dan Xiaomi Türkiye İddialarına Yanıt! (Pocophone TR'ye geliyor) [Müjde]

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi Türkiye konusu ile ilgili Mi A2 lansmanından sonra MUIU Forum tarafından bir açıklama yayınlanmıştı. Bu açıklamada EvoFone şirketinin resmi distribütör olmadığına dair bazı iddialar bulunuyordu. Biz de tüm bu iddialar ile ilgili EvoFone Genel Müdür Yardımcısı Onur Çon ile konuştuk.

Xiaomi Türkiye ve diğer önemli bilgiler

Videodan önce EvoFone ile Xiaomi arasında imzalanan ve içerisinde cihaz satışı dışında Mi Shop açma gibi yetkilendirmeleri de kapsayan sözleşmeyi görme fırsatına eriştik. Ayrıca Onur Bey, Xiaomi’nin böylesi durumlarda izlediği yolu ve son gelişmeleri de bizle paylaştı.

Aldığımız bilgilere göre Türkiye’deki ilk Mi Shop, Eylül ayı içerisinde açılmış olacak ve Xiaomi Mi 8 modeli de bu tarihten itibaren satılmaya başlanacak. Bir diğer önemli haber ise Pocophone F1 modelinin çok yakında Türkiye’ye gelecek olması!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi'den Türkiye için ilk iş ilanı yayınlandı:

Son düzenleme:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Selamın aleyküm. Ben internetten pocophone arıyorum ama sanırım daha Türkiyeye gelmemiş hiçbir yerde bulamadım.
Xiaomi Türkiyeye Pocophone getirdiği zaman sadece istanbuldaki mağazalardan mı alabileceğiz yoksa internetten de satışları olacak mı?

Teşekkür ederim şimdiden.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Videoda ki açıklamalara rağmen hala inanasım gelmiyor nedense.

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
vallahi benim de inanasım gelmiyor hala.
ama genede fark eden birşey yok
sonuç olarak ithalatçı ürünü de alsak artık hep KVK yada Genpa gibi firmalar ile çalışılıyor.
Benim Redmi Note 4 telefonumu cepport dan 2017 senesi 7. ayda almışım aldığım gün ekran koruma ve silikon kılıf aldım çok şükür 1-2 kere düşürmeme rağmen birşey olmadı, üstelik delta servisli. Ha şu var yarın birgün problem olsa tamir anlamında kendime yetecek kadar bilgim var en kötü ihtimalle facebook da bir arkadaş var ve işini çok da iyi yapıyor,ona veririm tamir için.
Bunun dışında servisler gerçektende bir işe yaramıyor TR de.
Servis konusunda bir apple var bir de huawei, gerisi gerçekten de bana göre yalan.
Zaten telefonların neredeyse her parçası garanti dışı kullanıcı hatası olarak muamele görüyor. İşte bu yüzden ha evofone getirmiş satmış ha cepport getirmiş satmış aynı. Fiyat konusuna değinecek olursak büyük başın derdi büyük olur. Dükkan kirası, eleman masrafı, reklam giderleri vs derken evofone firmasının daha ucuza satabileceğini düşünmüyorum açıkcası. Lansmanlarında ki A2 fiyatı bunun ispatı aslında.

Üst Alt