- Adım
- burhan
- Cihazım
- mi max 2
- Konular
- 27
Herkese merhaba şimdi başımdan geçen olayları anlatayım bunu okuyan çoğu kişi zaten evinde interneti vardır diye düşünüyorum ilk defa budan 2 yıl önce vodafon net bağlattım evimize 16 mbps e kadar dedikleri ama hat max 10 mbps kaldırıyordu 60 gb akn dedikleri zımbırtı ile kullanıyordum 21 ay boyunca akn bitene kadar 10 mbps alıyordum internet sorun yok son 3 aydır hattın kaldırdığı hız 8.5 mbps e sabitlendi ve akn dolmadığı halde 4 mbps de sabitlediler hızımı telefon ediyorum günlük vodafon net müşteri hizmetlerine hızımı yükseltin diyorum hattım destekliyor diyorum doğru efendim tamam diyorlar 8 mbps e yükseltiyorlar aradan 3-5 saat bilemedin 10 saat sonra hızım yine 4mbps bu hız hiç değişmiyor akn olsada 4 olmasada 4 şimdi geçenlerde türk telekom beni aradı verdiği bilgi şu efendim işte vodafon kiracı firma aynı port üzerinden siz hariç 4 kişiye daha internet sağlıyor sıkıştırılmış veri kullanıyorsunuz dedi ve ekledi işte bizim internetimizi kullanırsanız 50 gb dolana kadar 8 mbps hız alırsınız akn dolunca bu düşecek denildi şubat ayının 28 inde taahhütname doluyor vodafon ile alakam kalmayacak bu arada vodafon da arıyor tarifenizi yenileyelim 24 ay diyor ama 4mbps yetmiyor evdekilere bana hiç yetmiyor birde 2019 da akn kalkacak diye biliyorum siz evinizde ne kullanıyorsunuz bu interneti biraz hızlandırmam gerekiyor 6-8 mbps olsa bize yetecek sizler ne kullanıyorsunuz ben hiçbir firmayı kötülemiyorum bu sıkıştırılmış veri hakkında bilgisi olan veya şunu kullan az ödersin 8 mbps alırsın diyecek arkadaşlar varmı? 50 tane firma var bu arada lokasyonum ankara pursaklar ilçesi 10-20 gün içerisinde bu sorunu çözmem gerekiyor ne biliyorsanız yardımcı olun fikir alışverişi yapalım